Ailee criticată pentru poză postată alături de Chris Brown

Ailee a scris un mesaj în care își ia apărarea, după ce a fost criticată pentru poza făcută alături de Chris Brown.

În data de 27 ianuarie, Ailee a postat pe Instagram o fotografie alături de cântărețul american, Chris Brown, la cea de a 62-a ediție a Premiilor Grammy, fapt care a supărat unii fani și urmăritori.

Pe lângă muzica sa, Chris Brown este cunoscut pentru relația tumultoasă cu Rihanna și faptul că a abuzat-o fizic, scandal izbucnit în anul 2009. Nu ar fi fost prima dată când Chris Brown ar fi lovit o femeie. Se pare că urmăritorii lui Ailee s-au supărat rău la vederea fotografiei, arătându-și dezacordul față de susținerea și admirația ei pentru cântăreț.

Ulterior, Ailee a fost nevoită să vină cu o explicație pe Instagram: „Redactez conținutul pentru ultima dată!! Când am spus că „ERA unul dintre artiștii pe care iubeam să îi ascult în copilărie, e un lucru care nu se va schimba niciodată”. Chiar vorbeam serios și faptul că mi-a plăcut muzica lui nu se va schimba. AM FĂCUT POZA FĂRĂ SĂ ȘTIU CE A FĂCUT EL!!! Singurul lucru la care mă gândeam era „oh wow!! CB, îi iubeam melodiile!” NU susțin și NU VOI susține persoanele care agresează femeile, bărbații sau animalele și SINGURUL motiv pentru care nu am șters încă această postare e pentru a clarifica MOTIVUL pentru care am făcut-o în primul rând. IAU ÎN SERIOS ORICE TIP DE ABUZ. Acum scutiți-mă și nu mă mai criticați pentru o chestie pe care nici nu am știut-o. Lăsați-mă 👏în 👏pace👏DAYUM.”

https://www.instagram.com/p/B70Jm5eggtk/?utm_source=ig_embed

sursă

2 gânduri despre „Ailee criticată pentru poză postată alături de Chris Brown

  1. hyunamyou

    Sincer, imi este greu sa cred ca nu stia, situatia a fost foarte publica…
    Si in legatura cu Chris… oamenii ar trebui sa o lase mai moale, a fost un idol pentru foarte multi artisti, aici e vorba de muzica lui, fata a facut o poza cu un artist cu care a crescut. Daca cuiva ii place o melodie de-a lui, nu inseamna ca il sustine pt ce a facut. Nimeni nu poate sa stearga ce a facut, dar Rihanna l-a iertat si chiar a zis ca este un om bun, nu se poate spune despre ea ca este o femeie slaba, avand in vedere circumstantele, zic ca este okay sa nu-l privim ca pe un criminal.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s