Idolii coreeni își distribuie condoleanțele după moartea lui Kobe Bryant

Idolii coreeni și-au transmis recent condoleanțele pe rețelele de socializare, după moartea cunoscutului jucător de baschet Kobe Bryant.

Kobe a decedat ieri, într-un accident tragic de elicopter. Celebrități precum Jay Park, Daniel Henney, Shin Sung Rok și Bobby din iKON au postat mesaje pline cu regret după aflarea știrilor.

Bobby a postat pe contul de Instagram o fotografie cu regretatul sportiv, fanii exprimându-și, într-un număr foarte mare, durerea în comentari.

Actorul Lee Sang Yoon a distribuit, de asemenea, o fotgrafie care-l înfățișează pe Kobe Bryant, scriind: ”Nu pot să cred. #odihnește-teînpace.”

Actorul Shin Sung Rok a postat un mesaj referitor la evenimentele recente pe contul personal de Instagram, scriind: ”Asta nu are niciun sens… Kobe… Nu pot să cred.

Daniel Henney a postat o fotografie alături de jucătorul de baschet, exprimându-și durerea în descrierea postării. Acesta a scris: ”Devastat. Odihnește-te în pace, Kobe. A fost o onoare să te văd jucând. Mulțumesc.

Jay Park a fost, la rândul lui, unul dintre cei care au fost afectați de moartea lui Kobe Bryant, scriind: ”Șocat să aud aceste vești neașteptate și teribile… foarte trist… odihnește-te în pace Kobe și condoleanțe familiei sale.”

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s