Kang Daniel vrea să revină

Kang Daniel le-a scris fanilor o scrisoare în care le-a spus că își dorește să revină.

Pe 29 ianuarie, fostul membru Wanna One a postat următoarea scrisoare în fancafe-ul său oficial:

Dragii mei Danity. Bună, sunt eu, Kang Daniel. 

Ajunul Anului Nou Lunar și Anul Nou Lunar au trecut și suntem deja în prima lună din 2020. Danity s-a descurcat bine în această iarnă lungă, nu?

Pentru mine, iarna aceasta a fost deosebit de rece. A trebuit să hibernez o perioadă pentru a depăși frigul. Îmi pare rău că am plecat fără să spun noapte bună cum trebuie. Cel puțin ar fi trebuit să-mi iau rămas bun de la Danity ai noștri și îmi pare atât de rău că, în schimb, îmi cer scuze cu întârziere  acum.

Iarna aceea înghețată pare să aibă un sfârșit, iar acel sfârșit trebuie să fie începutul primăverii. Poveștile calde pe care mi le-ați trimis mi-au adus primăvara și încerc să mă ridic și să salut primăvara care vine.

Chiar dacă poate am întârziat, am vrut să vă mulțumesc sincer pentru că m-ați îmbrățișat cu căldură, deși probabil ați fost atât de surprinși de vestea bruscă. Vă mulțumesc că v-ați împărtășit sentimentele cu mine la fancafe-ul nostru. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați ascultat povestea mea oarecum dură, că m-ați susținut, m-ați așteptat și ați fost cu mine. Nu pot spune niciodată asta suficient de mult.

Mă voi întoarce acum. Vă voi da înapoi atât cât mi-ați dat și chiar mai mult. Deși nu fiecare zi poate fi una fericită, cred că, dacă sunt cu voi, vor fi multe zile mai fericite. Mă voi asigura că mai sunt multe zile în care putem zâmbi anul acesta.

Să facem din 2020 un an fericit Mulțumesc, Danity ai mei. 

Agenția lui Kang Daniel, Konnect Entertainment, nu a stabilit încă detaliile reveniri. În decembrie 2019, agenția a anunțat că idolul va lua o pauză pentru a se concentra asupra sănătății sale.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s