Fostul reporter Kim Yong Ho intenționează să dezvăluie viața personală a lui Seo Jang Hoon

Fostul reporter și actualul YouTuber, Kim Yong Ho, și-a anunțat planurile de a expune viața personală a unei alte celebrități.

Cu câteva luni în urmă, Kim Yong Ho răspândise vești despre Kim Gun Mo prin canalul său de YouTube, iar videoclipul a creat un haos în industria de divertisment din Coreea din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală.

În data de 2 februarie, același YouTuber a organizat o sesiune live, în timpul căreia a susținut că sportivul/comediantul Seo Jang Hoon a „avut întotdeauna zvonuri neplăcute în jurul lui. El are o mulțime de puncte slabe,” a spus Kim.

Recent, un telespectator a trimis o ştire către YouTuber cu informații despre Seo Jang Hoon, cu  dorința ca conținutul să fie expus „cât mai curând posibil”. Mai mult, Kim Yong Ho a insinuat despre cazul lui Seo Jang Hoon că este similar cu cel al lui Kim Gun Mo; „Este superficial și crede că este mai bun decât alții, mereu pus pe ceartă.

De asemenea, Kim Yong Ho a adăugat, „La fel ca în cazul lui Kim Gun Mo, îi voi da lui Seo Jang Hoon un avertisment înainte de a dezvălui ceva.”

La această întâmplare, agenția lui Seo Jang Hoon, Mystic Story, a declarat: „Nu am văzut încă videoclipul. După vizionarea videoclipului, vom discuta problema.”

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s