Dara spune cât de inutilă se simțea în 2NE1

Dara a spus cu lacrimi cât de în plus se simțea în 2NE1.

Episodul din 4 februarie al emisiunii „Video Star” a pus accent pe greutățile și grijile celebrităților, iar Dara a dezvăluit: „Toate lucrurile sunt dificile, însă când ne-am despărțit și eram singură, am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Asta chiar a fost greu pentru mine.”

Aceasta a mai spus în continuare că simțea că nu era la fel de talentată precum celelalte membre 2NE1: „Mi-am dat seama cât de prostuță eram abia după despărțire. Când promovam, credeam că nu e nevoie de mine în trupă. Membrele aveau niște voci atât de bune, încât mă gândeam că dacă voi cânta mai mult, voi deranja doar, așa că nu prea m-am simțit bine în acele momente. După despărțire, nu știam ce să fac în viitor, așa că timp de 2-3 ani eram plină de gânduri negative.”

Dara a continuat: „S-au rupt legăturile dintre mine și oamenii pe care îi cunoșteam în trecut, așa că timp de doi ani, mă aflam într-un loc foarte întunecat. În anumite momente, eram mai fericită. Sunt fericită acum pentru că acei câțiva oameni care au rămas lângă mine chiar mă susțin.”

sursă

Un gând despre „Dara spune cât de inutilă se simțea în 2NE1

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s