Seohyun din Girls’ Generation va interpreta un personaj LGBT în noua ei dramă, iar fanii sunt extrem de încântați

Seohyun din Girls’ Generation va juca un rol nu prea întâlnit pentru personajele de genul feminin în dramele sud-coreene și anume cel al unei persoane LGBT!

Aceasta va juca rolul Annei în drama „Hello Dracula” de pe JTBC, iar personajul ei este descris drept o femeie în jur de 30 de ani ce lucrează drept învățătoare și are complexul unei fiice bune. Cu toate astea, încă din gimnaziu, aceasta are un secret.

””Nu voi deveni niciodată persoana pe care vrea să o vadă mama mea.”

Nu a avut niciodată șansa de a-și trăi viața. A avut mereu grijă să nu-și dezamăgească mama, pe Mi Young. Când era la gimnaziu, aceasta a descoperit că îi plac femeile. Anna se aștepta ca mama ei să o înțeleagă, însă în schimb, Mi Young a adoptat o atitudine rece. Mama ei nu o acceptă așa cum este și această frustrare presistă în viața Annei.

Lumea Annei, pe care a reușit cumva să o mențină, începe să se prăbușească după ce primește un apel după 8 ani, de la Sojung, persoana pe care o iubește cel mai mult. După asta, Anna vrea să meargă la Mi Young pentru ca aceasta să o accepte pentru felul în care este, dar în același timp, vrea să se ascundă de ea pentru totdeauna.” – descrierea JTBC.

SONE, fanii SNSD, o laudă pe Seohyun pentru curajul de accepta un astfel de rol, în ciuda faptului că subiectul LGBT nu e încă acceptat în Coreea de Sud.

Puteți vedea mai jos teaserul dramei:

Premiera va avea loc în această lună pe JTBC.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s