Big Hit Entertainment dezvăluie planurile de a debuta două trupe de băieți și una de fete

Big Hit Labels Share Debut Plans For 3 New Groups

În data de 4 februarie, Big Hit Entertainment a organizat o ședință informativă în care a vorbit despre planurile de viitor ale companiei.

În timpul ședinței, vicepreședintele Shin Young Jae a anunțat că Big Hit Entertainment plănuiește să debuteze o trupă nouă de băieți în 2022.

Pe lângă asta, directorul general de la Source Music, So Jung Jin, a dezvăluit că trupa de fete alcătuită din stagiarele recrutate prin intermediul Audiției Plus Global, un proiect de colaborare cu Min Hee Jin de la Big Hit Entertainment, deja a fost formată și că va debuta în 2021.

So Sung Jin a mai menționat și grupul de fete GFRIEND, care și-a făcut recent revenirea, și planurile agenției de a deveni „compania #1 pentru trupele de fete” prin acest nou parteneriat cu Big Hit Entertainment.

Vicepreședintele Choi Yoon Hyuk de la BELIFT, un parteneriat dintre Big Hit Entertainment și CJ ENM, a dezvăluit scopul companiei de a face din K-pop un gen mainstream și de a-l introduce pe piața globală. Acesta a anunțat că mai plănuiesc să debuteze o trupă de băieți multinațională în 2020, fiind primul pas spre scopurile lor.

sursă

Un gând despre „Big Hit Entertainment dezvăluie planurile de a debuta două trupe de băieți și una de fete

  1. Pingback: Big Hit anunță conținut special de la BTS, un turneu mondial din partea trupei TXT și multe altele – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s