Fanii se topesc după gestul drăguț făcut de Ahn Hyo Seop față de colegii săi de filmări

 

Ahn Hyo Seop este un actor foarte carismatic, dar înălțimea lui l-a pus de multe ori în dificultate în cariera sa. Fanii au observat un gest drăguț făcut de acesta față de colegii săi de filmări.

Pe 4 februarie, Lee Sung Kyung a  încărcat pe Instagram fotografiile pe care le-a făcut cu ceilalți membri ai distribuției din K-drama „Dr. Romantic 2 ”, Ahn Hyo Seop, Kim Min Jae și Han Suk Kyu

Serialul se bucură de un succes imens, ultimul episod înregistrând un rating record de peste 20 de procente. Postare vedetei are peste 1,2 milioane de like-uri

View this post on Instagram

♥️잠시후 만나요

A post shared by 이성경 (@heybiblee) on

La scurt timp după încărcarea fotografiilor, fanii au descoperit un detaliu mic și dulce legat de  Ahn Hyo Seop: picioarele sale manierate. După cum vedeți, Ahn Hyo Seop și-a întins picioarele pentru a-și potrivi înălțimea cu celelalți. Actorul este mult mai înalt decât colegii săi actori, având 187 cm înălțime.

Acesta s-a aplecat pe spate în poză, gest care l-a făcut să pară și mai înalt. În acest sens, internauții au comentat: „Picioarele lui sunt atât de lungi”, „Cred că din cauza proporțiilor sale pare foarte înalt”, „El este atât de drăguț cu picioarele sale manierate” etc..

 

Sursa: kstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s