Idolul feminin de 174 cm ce cucereşte fanii kpop cu aura şi prezenţa scenică

Fanii kpop sunt uimiţi de aura şi talentul pe care acest idol îl posedă, dar şi de faptul că este unul din cei mai înalţi idoli feminini din industrie!

Pe data de 3 februarie, trupa începătoare de la Yuehua Entertainment a revenit cu un nou album şi un nou videoclip. Astfel, EVERGLOW continuă să exceleze conceptul girl crush şi să primească mai multă popularitate.

Membra ce s-a evidenţiat cel mai mult este nimeni alta decât Aisha, o splendoare înaltă de 174 de cm, conform informaţiei oficiale, chiar dacă unele surse spun că are 176 cm! Aisha este dansatoarea principală a trupei, un rapper şi o vocalistă cu o voce joasă. De asemenea, este fluentă în limba japoneză.

Idolul s-a antrenat 11 ani înainte să debuteze, începând să danseze de la vârsta fragedă de 8 ani! Ea s-a antrenat la JYP Entertainment, a mers la două şcoli specializate în dans şi a avut şi ore pe timp de noapte. Iar rezultatele dedicaţiei ei sunt pe măsură!

 

Mai jos aveţi o serie de poze ce îi evidenţiază corpul ei minunat, dar şi personalitatea ei drăguţă în afara scenei în comparaţie cu femeia puternică ce devine de îndată ce trebuie să cânte.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Nu uitaţi să vizionaţi şi videoclipul melodiei de revenire „Dun Dun” de la EVERGLOW! Toate membrele sunt splendide, iar melodia creează dependenţă destul de rapid!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s