Kim Yo Han vorbește despre planurile de viitor, inclusiv debutul actoricesc

Kim Yo Han Talks About Future Plans, Making His Acting Debut, And More

Kim Yo Han și-a pus la curent fanii în timpul primei sale transmisii de pe V Live, pe 5 februarie.

Când a fost întrebat care este hobby-ul său în ultima vreme, Kim Yo Han a răspuns că s-a uitat la seriale, afirmând că urmărește în special unul apărut recent. Apoi, artistul a împărtășit faptul că se uită la „Itaewon Class”, spunând că i se pare foarte amuzant.

A fost confirmat recent faptul că artistul va juca în producția „School 2020”. În timpul transmisiei, acesta a spus: „Am tot repetat, dar fiind primul meu rol, am foarte multe emoții sincer să fiu.”

Un fan l-a întrebat dacă intenționează să fie în continuare și idol, la care acesta a răspuns: „Bineînțeles. Joc pentru prima dată cu această ocazie, dar vreau să le arăt fanilor adevărata mea personalitate și ca idol, deci cu siguranță nu voi renunța la această carieră. Mă pregătesc să vă arăt și ipostaza mea de idol, deci vă rog să fiți entuziasmați și pentru asta.”

Fanii i-au complimentat culoarea movulie a părului, iar Yo Han a afirmat: „Aceasta este prima dată când îmi vopsesc părul într-o manieră așa de semnificantă. De obicei, am părul brunet sau puțin maroniu. Am încercat pentru prima dată mov, arată bine?” Când a fost întrebat ce culoare i-ar plăcea să își vopsească părul data viitoare, acesta a spus că ar vrea să încerce argintiu.

De altfel, Kim Yo Han a încercat să inhaleze heliu din unul dintre baloanele decorative și a început să râdă atunci când vocea i s-a schimbat cu succes.

Mai târziu acesta a spus: „Am muncit din greu pentru fanii care așteaptă de foarte mult timp și voi contiua să lucrez la fel de mult. Vă mulțumesc, vă mulțumesc că așteptați. Voi continua să muncesc chiar mai mult.”

Kim Yo Han și-a tachinat fanii spunând că va filma ceva în acea zi și că deși nu le poate spune ce este, îi încurajează pe toți să încerce să ghicească. Acesta a citit unele dintre sugestiile fanilor care includeau un anunț publicitar, o sedință foto, un serial, un intervi și o reclamă. Râzând, a continuat: „Păi trebuie să fie una din astea. Nu vă pot spune!” Când cineva a întrebat dacă filmează pentru „School 2020”, artistul a explicat că la momentul actual încă face repetiții și că nu filmează.

Kim Yo Han a cunoscut faima după prima sa apariție în emisiunea „Produce X 101” în 2019. Acesta s-a clasat pe locul 1, ajungând astfel să fie marele câștigător și să debuteze în X1 în luna august. Ca urmare a controversei legată de manipularea voturilor, trupa s-a destrămat în ianuarie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s