Scena tensionată dintre Taecyeon, Lee Yeon Hee și Im Joo Hwan trezește nerăbdare pentru „The Game: Towards Zero”

Taecyeon, Lee Yeon Hee, And Im Joo Hwan’s Tense Reunion Scene Raises Anticipation For “The Game: Towards Zero”

Producția marca MBC, „The Game: Towards Zero”, a dezvăluit cadre ale unei reuniuni plină de suspans între membrul trupei 2PM, Taecyeon, Lee Yeon Hee și Im Joo Hwan.

Serialul, care se încadrează în genurile thriller și mister, îl prezintă pe Taecyeon din 2PM în rolul lui Kim Tae Pyung, un bărbat ce are abilitatea supranaturală de a vedea cum va muri o persoană atunci când se uită în ochii acesteia. Împreună cu detectiva Seo Joo Young, interpretată de Lee Yeon Hee, pornește într-o misiune de a descoperi adevărul ascuns din spatele unei crime ce a avut loc cu 20 de ani în urmă. Im Joo Hwan îl portretizează pe examinatorul medico-legal Goo Do Kyung.

Spoilere

Ultimele episoade au captat atenția publicului datorită dezvăluirii în detaliu a celor trei personaje, de la prima lor întâlnire până la reuniunea de 20 de ani mai târziu. Scena finală a arătat că singurul motiv pentru care Kim Tae Pyung nu a putut vedea moartea lui Seo Joon Young a fost deoarece acesta urma să contribuie la cauza morții sale.

Noile fotografii emană tensiunea de la reuniunea lor după 20 de ani. Până în acest moment, aceștia nu s-au mai văzut niciodată față în față. În plus, aceasta este scena în care Kim Tae Pyung și Seo Joon Young îl arestează pe Goo Do Kyung ca suspect în cadrul cazului unei crime.

În aceste imagini, Kim Tae Pyung și Goo Do Kyung întrețin un contact vizual feroce. Kim Tae Pyung îl apucă furios de guler, dar Goo Do Kyung pare foarte calm, ba chiar are o notă de amuzament în privire. Seo Joon Young stă în cameră având o expresie neliniștită.

În special, în viitorul pe care Kim Tae Pyung l-a văzut, Goo Do Kyung și-a luat singur viața în timp ce îl ținea pe Kim Tae Pyung ostatic și era înconjurat de poliție, iar această viziunea a viitorului a rămas neschimbată chiar și 20 de ani mai târziu. Chiar înainte de a muri, Goo Do Kyung îi spune lui Kim Tae Pyung: „Nu o vei putea găsi niciodată pe Seo Joon Young.” Aceste cuvinte au trezit așteptările telespectatorilor cu privire la schimbările ce vor avea loc în relația celor doi, dar și cu privire la evenimentele ce vor avea loc în continuare.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s