Show-urile „Hard Carry” și “Relay Dance” câștigă premii la „Vega Digital Awards”

“GOT7’s Hard Carry” And M2’s “Relay Dance” Series Win At Vega Digital Awards

M2, studioul digital al postului Mnet, a anunțat că în data de 3 februarie show-ul trupei GOT7,Hard Carry” și seria „Relay Dance” au câștigat premii la „Vega Digital Awards.”

„Hard Carry” a câștigat la categoria de „Cel mai bun show de divertisment”, în timp ce “Relay Dance” a obținut premiul „Cel mai bun show de evoluție muzicală/vocală”.

„Hard Carry” a fost prima emisiune lansată de M2, iar toate cele 3 sezoane au strâns peste 100 de milioane de vizualizări. În timp ce seria „Relay Dance” a stras în mai puțin de un an, 270 de milioane de vizualizări datorită formatului unic. Seria „Relay Dances” are în vedere promovarea celui mai nou cântec lansat de trupă, iar membrii acesteia se aliniază și pe rând, fiecare idol, dansează pe câteva secunde din cântec.

Vega Digital Awards este o competiție organizată de Asociația Premiilor Internaționale, și este descrisă ca fiind „un grup de inovatori ai industrie, creatori, proiectanți și profesioniști în comunicare, profund angajați să împingă industria mai departe prin descoperirea și recunoașterea talentelor noi sau existente.”

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s