Yoochun vrea să revină în industria de divertisment

Potrivit știrilor din 6 februarie, la o întâlnire cu fanii săi de luna trecută, cântărețul și actorul Yoochun și-a exprimat dorința de a reveni în industria de divertisment.

Yoochun a fost găsit vinovat în luna iulie a anului 2019 de consum ilegal de droguri și a fost eliberat condiționat, fiind obligat să plătească și o amendă. Înainte de a fi găsit vinovat, Yoochun a anunțat lumii întregi într-o conferință de presă că va părăsi definitiv industria de divertisment dacă va fi găsit vinovat.

Cu toate astea, la începutul acestui an, Yoochun a fost criticat extrem de dur de internauți, după ce s-a dezvăluit că va organiza o întâlnire cu fanii din Bangkok, Thailanda, pe 25 ianuarie. În timpul acestei întâlniri, Yoochun ar fi spus: „Sper că voi depăși această situație și voi reveni la activitățile de promovare. Mă descurc bine. Nu sunt sigur că merit această iubire pe care mi-o oferiți. Mi-e dificil, însă voi da tot ce pot pentru a trece peste și a reveni. Voi continua să activez până vă voi răsplăti pentru tot ce mi-ați oferit. Voi fi lângă voi.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s