Forbes: Noul album de la BTS are peste 4 milioane de pre-comenzi!

Imagine similară

Nici n-a fost lansat, dar înregistrează rezultate incredibile, noul album de la BTS pare să fie la mare căutare în ultima vreme!

Potrivit reprezentanților de la Forbes, „Map Of The Soul: 7” a adunat peste 4 milioane de pre-comenzi în mai puțin de o lună. Se știe că acesta a stabilit peste 3,42 de milioane de pre-comenzi în doar o săptămână, iar faptul că numărul lor va crește considerabil era de așteptat.

De menționat e faptul că „Map Of The Soul: 7” a înscris record pentru albumul k-pop cu cel mai mare număr de pre-comenzi. Anterior, reușita aparținea tot lui BTS, dar cu „Map Of The Soul: Persona”. În luna martie 2019, albumul înregistra puțin peste 2,6 milioane de pre-comenzi, mai exact 2 685 000, în primele 7 zile, iar până la lansarea din 12 aprilie, ziua comeback-ului, „Map Of The Soul: Persona” avea peste 3 milioane de pre-comenzi.

Reamintim, noul comeback de la BTS va avea loc pe 21 februarie. Se așteaptă ca numărul pre-comenzilor totale ale lui „Map Of The Soul: 7” să fie și mai mare, mai ales că mai sunt 2 săptămâni!

Felicitări, BTS!

sursa

Un gând despre „Forbes: Noul album de la BTS are peste 4 milioane de pre-comenzi!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s