MONSTA X anunță lista completă a melodiilor de pe albumul ‘All About Luv’

Image result for all about luv monsta x

‘All About Luv’ este primul album al unei trupe K-pop care conține numai cântece în limba engleză. În noile melodii de la MONSTA X se va auzi vocea lui Wonho și ele au colaborări speciale cu artiști ca Pitbull și WILL.I.AM !

‘All About Luv’ va fi lansat oficial în 14 februarie, ca un cadou de Ziua Îndrăgostiților făcut de membrii MONSTA X pentru fanii Monbebe. MONSTA X va fi în SUA pentru a-și promova albumul, fără Joohoney, care suferă de sindrom de anxietate, și Wonho, care s-a retras din grup în 31 octombrie. Vocile celor doi se vor regăsi însă pe noul album.

‘All About Luv’ va conține în total 11 melodii, inclusiv melodiile pre-lansate „Who Do U Love?” cu French Montana, „Middle of the Night„, „Someone’s Someone„, „Love U„,  și melodiile noi „Happy Without Me„, „Got My Number„, „She’s The One„, „You Can’t Hold My Heart„, „Misbehave„, „Beside U” Feat. Pitbull, și un remix special al melodiei  „Who Do U Love” cu WILL.I.AM !

Aveți mai jos teaserul care anunță tracklis-ul. Acesta nu spune deocamdată care dintre membrii MONSTA X au colaborat la melodiile în limba engleză.

Este de reamintit că fanii Monbebe au fost foarte dezamăgiți de faptul că imaginile lui Wonho au fost sterse de pe fotografiile promoționale lansate în iarnă.  În semn de protest, ei au reconstituit unul dintre teasere, pe care l-au copiat dintr-o eroare de editare a staff-ului MONSTA X . Aveți poza mai jos.

Image

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s