Un fan BTS dezvăluie că Jimin este ținta comentariilor răutăcioase și terorizării din partea fanilor akgae

Un fan BTS a dezvăluit detalii șocante despre atacurile sistematice ale fanilor akgae (fanii unui singur membru dintr-o trupă, care urăsc restul membrilor), ce îl au pe Jimin drept țintă!

În data de 4 februarie, fanul a scris pe Twitter că „afișează mesajele de pe chat de la fanii răutăcioși, ce participă la niște atacuri sistematice. Ura aduce și mai multă ură și trebuie să înțelegem că în final, daunele se răsfrâng asupra întregii trupe. Trebuie să pricepem asta și să abordăm o atitudine pozitivă. Sper că membrii BTS să nu mai fie atacați astfel.”

Mesajul continuă: „Am primit capturi de ecran ale chat-ului de la fanii malițioși. 41 de fani au tot schimbat chaturile și au continuat să scrie comentarii negative pentru a-l teroriza.” Respectivul fan a mai explicat că acei akgae s-au unit în special după articolele ce au accentuat prestația lui Jimin în „Black Swan” și l-au atacat pe autorul articolului pentru ca acesta să-l șteargă.

Următorul articol de pe OSEN a fost redactat la două ore după ce a fost publicat, ștergând orice mențiune despre Jimin.

Fanii akgae au intervenit și la voturile pentru festivitățile de premiere, invadând secțiunea de comentarii cu mesaje răutăcioase la adresa unor membri.

Capturile de ecran ale chatului afișează mesaje în care membrii postează link-uri la articolele cu Jimin, alături de care aceștia au scris:

„Ajutați-ne să le cerem să șteargă articolul.”

„Sunt nebuni sau ce?.”

„Cum de se pot numi jurnaliști după ce scriu așa ceva?”

Ce credeți despre asta?

sursă

6 gânduri despre „Un fan BTS dezvăluie că Jimin este ținta comentariilor răutăcioase și terorizării din partea fanilor akgae

  1. Sandra

    Get a life, man! Ființele astea au nevoie urgenta de un control la psihiatru. Cum sa urăști atât de mult pe cineva când nici măcar nu îl cunoști în persoana? Și chiar dacă l-ar cunoaște, nu ar avea de ce sa îl urască în halul asta. Nu a facut nimic de neiertat sau atât de grav. Cretini…
    Și autorul articolului… pampalau. Cum sa te lași influențat de asa specimene de 12-15 ani? Dacă eram în locul lui nici de-al dracului nu îl ștergeam, cred ca îl editam din nou și îl făceam sa sune și mai pompos. Ce „chestii” sadice. Sa te „hrănești” prin faptul ca faci rău altuia. Îmi este mila de ei. Chiar nu au ocupație. Na… nu prea ai ce comenta. Sper doar ca Jimin sa nu se lase doborât de situații de genu , pt ca tocmai asta se vrea din partea unora, și pt unii, ca ăștia de mai sus, ar fi o placere. Dar de ce sa faci pe plac altora? Când poți sa ii faci sa se dea cu capul de toți pereții pt ca ii ignori total, iar succesul tau și recunoașterea pe plan mondial tot cresc.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s