Mai multe concerte și evenimente viitoare au fost anulate sau amânate din cauza epidemiei de Coronavirus

Additional Concerts And Events Canceled Or Postponed Due To Coronavirus

Multe evenimente de divertisment din Coreea de Sud și din jurul Asiei continuă să fie anulate sau amânate pentru îngrijorarea cu privire la răspândirea coronavirusului.

SBS a anunțat că întâlnirea cu fanii emisiunii „Running Man” din Manila, programată inițial pe 9 februarie, va fi amânată până pe 21 iunie.

View this post on Instagram

ㆍ [알려드립니다] ㆍ ㆍ<런닝맨>을 사랑해주시는 필리핀 팬 여러분께 안타까운 공지를 드리게 됐습니다. 이번주 진행될 예정이었던 '필리핀 팬 미팅 콘서트'는 신종 코로나바이러스로 인해 부득이 올해 6월로 연기되었습니다. 필리핀 팬 여러분의 양해 부탁드리며, 6월에 꼭 만날 수 있었으면 좋겠습니다. 자세한 사항은 이미지 참조를 부탁드립니다. 감사합니다. ㆍ [Notice] I’m sorry to Filipino fans who love Running Man. This week's 'Philippine Fan Meeting Concert' was postponed until June this year due to a 2019 novel coronavirus. Please understand our fans in the Philippines, and I hope we can meet in June. Please refer to the image for details. Thank you.

A post shared by RunningMan (@sbs_runningman_sbs) on

Hyomin din T-ara și-a amânat temporar întâlnirea cu fanii din Japonia, programată inițial pe 23 februarie. Data reprogramată nu a fost încă anunțată.

Concertele solo ale lui Baek Ye Rin, din 8 și 9 februarie, în sala Yes24 Live Hall vor avea loc așa cum este planificat, cu toate că au fost puse la dispoziție măsuri de siguranță. Concertul ei de la KSPO Dome din 22 februarie, care implică o audiență mai mare, a fost anulat.

Mai multe cinematografe din Coreea de Sud s-au închis temporar din cauza temerilor asupra răspândirii virusului. Drept urmare, premiera filmului „Beasts Clawing at Straws” a fost amânată. Filmul „Onest Candidate”, însă, va avea premiera pe 12 februarie așa cum era planificat.

În plus față de anularea concertului lor din Singapore, WINNER și-a anulat viitoarele concerte de la Seul din 14 și 15 februarie. AKMU, care a anunțat anterior anulările concertelor din Changwon, și-a anulat concertele din Seongnam de pe 15 și 16 februarie. Înmânarea banilor înapoi va fi disponibilă pentru cei care au achiziționat deja bilete.

Trupa ASTRO și-a amânat întâlnirea cu fanii: “The 4th ASTRO AROHA Festival [Campus]”. Legat de trupa  AB6IX, care urma să începă primul lor turneu în Europa, „6IXENSE”, în ​​februarie, au fost amânate provizoriu datele oficiale ale acestuia.

Turneul la nivel național al lui Baek Ji Young, „BAEK STGE”, a fost, de asemenea, amânat provizoriu. Turul a fost programat inițial să înceapă pe 15 februarie în Gwangju și să se îndrepte spre Jeonju pe 7 martie și Seul pe 21 martie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s