Gummi din Crayon Pop își anunță căsătoria și sarcina

Crayon Pop’s Gummi Announces Marriage And Pregnancy

Membra grupului Crayon Pop, Gummi, se căsătorește!

Potrivit celor de la TV Report, Gummi va organiza o ceremonie privată pentru a se căsători cu un om de afaceri de aceeași vârstă cu ea în Seul, în data de 23 februarie.

Viitorul ei soț deține o afacere în Statele Unite ale Americii. Aceștia s-au întâlnit pentru o perioadă îndelungată și au decis în sfârșit să se căsătorească luna aceasta. În timpul pregătirilor pentru nuntă, cei doi au descoperit că Gummi este gravidă, aflându-se în a zecea săptămână de sarcină.

Gummi și-a informat personal fanii printr-o scrisoare scrisă de mână și postată pe fan cafe, după cum urmează:

„Bună, dragii mei fani. Aceasta este Gummi din Crayon Pop. A trecut ceva vreme. Sunteți cu toții bine? Și eu fac bine, de asemenea. Aveți mare grijă de sănătatea voastră!

Nu am fost foarte activă în ultima vreme, deci m-am simțit îngrozitor că nu am putut comunica cu voi mai des. Oricum, le mulțumesc fanilor care îmi poartă constant de grijă și care îmi trimit mesaje de susținere chiar și atunci când nu mă descurc în a mă exprima. Primesc o mulțime de putere și înțelegere.

Am debutat ca membră a trupei Crayon Pop în 2012, iar timpul poate părea că a trecut încet, dar și repede. Momentele pe care le-am petrecut cu voi îmi trec prin minte ca un caleidoscop. Când privesc înapoi sunt multe amintiri frumoase și fericite. Uneori a fost greu, dar au fost mult mai multe momente grozave.

Sunt cu adevărat recunoscătoare și aș dori să vă mulțumesc sincer tuturor. Am fost atât de copleșită de amintiri încât mi-a luat ceva timp să ajung aici. Motivul pentru care am scris această scrisoare astăzi este pentru că vreau ca fanii mei să fie primii care află veștile.

Este puțin jenant de spus… Voi deveni soția unui bărbat pe 23 februarie. Și mă pregătesc să devin mama copilului său curând. Acesta îmi este prieten și iubit de multă vreme, iar noi ne-am întâlnit pentru o perioadă. Este un om de bază care mi-a fost mereu alături. Am promis că îmi voi petrece restul vieții cu acest bărbat care știe ce înseamnă fericirea cu adevărat.

Trebuie să fiți fost foarte surprinși de această veste neașteptată despre căsătoria mea, dar aș fi mai mult decât fericită dacă ați primi-o cu binecuvântare. Voi prețui toată iubirea pe care mi-ați oferit-o și voi avea grijă să mă bucur de toate momentele fiind recunoscătoare.

Vă mulțumesc că ați citit această scrisoare lungă.

De la, Gummi”

Gummi a debutat în 2012 în trupa Crayon Pop, iar grupul a cunoscut faima cu melodia Bar, Bar, Bar. Aceasta a primit o mulțime de iubire, fiind cea mai în vârstă membră a trupei. În 2017, artista a decis să schimbe agenția și a anunțat că dorește să activeze ca actriță sub numele de Song Bo Ram.

Felicitări lui Gummi și viitorului ei soț!

Sursa: soompi

2 gânduri despre “Gummi din Crayon Pop își anunță căsătoria și sarcina

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s