Jin Seo Yeon trebuie să o salveze pe Sooyoung din necazuri în „Tell Me What You Saw”

Jin Seo Yeon Must Save Girls’ Generation’s Sooyoung From Trouble In “Tell Me What You Saw”

Serialul marca OCN, „Tell Me What You Saw”, a dezvăluit noi cadre care o prezintă pe membra trupei Girls’ Generation, Sooyoung, în pericol.

„Tell Me What You Saw” este un serial thriller care spune povestea lui Oh Hyun Jae, interpretat de Jang Hyuk, un psiholog criminalist genial care a pierdut totul, și a lui Cho Soo Young, jucată de Sooyoung, un detectiv cu memorie fotografică. Cei doi se aliază pentru a urmări un criminal în serie care s-a întors.

Spoiler

În episodul anterior, Cha Soo Young a descoperit urmele lăsate de Jung Chan Goo, portretizat de Kim Seo Ha, unul dintre suspecți. Aceasta i-a comunicat lui Oh Hyun Jae: „Sunt pete de sânge pe mânerul ușii de la a treia cameră frigorifică”, dar mesajul acesteia nu a fost transmis corespunzător din cauza zgomotelor. Fără a realiza acest lucru, Cha Soo Young a intrat singură în camera frigorifică și a fost atacată de Jung Chan Goo.

Noile fotografii o arată pe Cha Soo Young cautând prin camera frigorifică, având o privire speriată, dar și pe Jung Chan Goo după ce se deghizează într-un agent de pază pentru a o prinde pe protagonistă. Tot ce rămâne în urma loc este unul dintre lucrurile pe care Cha Soo Young îl folosea și care este descoperit de Hwang Ha Young, jucat de Jin Seo Yeon. Rămâne de văzut dacă Oh Hyun Jae și Hwang Ha Young vor găsi destule indicii pentru a da de Jung Chan Goo și a o salva pe Cha Soo Young.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s