THE BOYZ are o revenire superbă cu melodia de titlu „Reveal”

În sfârșit, băieții din THE BOYZ bucură fanii cu muzică nouă!

Pe 10 februarie, puțin după miezul nopții, trupa de la agenția Cre.ker Entertainment a publicat videoclipul melodiei de titlu „Reveal”. Băieții și-au făcut revenirea cu un cântec foarte frumos care cu siguranță îți va provoca dependență. Refrenul puternic al acestuia, dar și coregrafia plină de elemente complexe, ne demonstrează faptul că membrii sunt cu adevărat talentați și merită o atenție deosebită din partea publicului

Potrivit celor dezvăluite anterior, THE BOYZ a lucrat la producerea unui album întreg care se numește „REVEAL”. El include un total de 9 cântece, „Ego”, „Shake You Down”, „Scar”, „Salty”, „Fantasy Confession”, „Wings”, „Goodbye” și „Spring Snow.

Reamintim că ultima revenire a băieților a avut loc pe 19 august 2019 cu melodia de titlu „D.D.D”. În ultima perioadă, grupul a fost ocupat cu pregătirile pentru debutul japonez, iar acum este gata să acorde o atenție deosebită promoțiilor în Coreea.

Un gând despre „THE BOYZ are o revenire superbă cu melodia de titlu „Reveal”

  1. Dumi

    „Băieții și-au făcut revenirea cu un cântec foarte frumos care cu siguranță îți va provoca dependență. Refrenul puternic al acestuia, dar și coregrafia plină de elemente complexe, ne demonstrează faptul că membrii sunt cu adevărat talentați și merită o atenție deosebită din partea publicului.” Exact, chiar merita mai multa atentie baietii! ❤ Din pacate unii trec cu vederea peste această trupă și asta este foarte rau!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s