Agenția trupei APINK înfurie fanii pentru atribuirea greșită a numelor membrelor pe produsele speciale de vânzare!

Play M, agenția trupei APINK, a comis o eroare majoră ce a reușit să înfurie fanii!

Aceștia au observat că imaginile membrelor au fost etichetate cu numele respective incorecte. Numele lui Eunji este scris sub poza lui Naeun, numele lui Naeun este scris sub imaginea lui Hayoung, iar numele lui Hayoung este scris sub poza lui Eunji.

Deși compania a remediat greșeala prompt, fanii au fost supărați din cauza incidentului. Contractele fetelor vor expira în scurt timp, iar mulți cred că agenția nu le acordă atenție din cauza acestui lucru. Fanii au mai afirmat că aceasta este prea ocupată cu artiștii juniori, neglijând trupa APINK. 

APINK a susținut concerte în luna ianuarie și februarie și va concerta în Hong Kong în luna martie.

Sursa

2 gânduri despre „Agenția trupei APINK înfurie fanii pentru atribuirea greșită a numelor membrelor pe produsele speciale de vânzare!

  1. LunganMariana

    Sincer si pe mine deranjează atitudinea lui Play M fața de Apink.Fetele astea muncesc foarte mult si au spus de nenumarate ori ca isi doresc macar 2 reveniri pe an,însă a trecut 1 an si 1 luna de la ultima revenire,si cine stie cand va fi următoarea…poate în cel mai bun caz in aprilie.Sunt dezamăgită de cat de putin sunt promovate,mai ales international,cu toate că aceste fete sunt EXTREM de talentate(muzica,divertisment,reality,actorie…orice),însă mi se pare ca nu se face nimic pt a le promova mai bine si mai mult.Sper si imi doresc in continuare tot ce e mai bun pt ele😔😍❤❤❤❤❤❤🐼🐼

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. Pingback: [CCC] Agenția trupei APINK a încurcat numele membrelor pe produsele speciale puse în vânzare! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s