Yuna, Jimin şi Mina din AOA vorbesc despre înşelătorii la telefon

AOA’s Yuna And Jimin, And Former Member Mina Speak Out Against Scammers

Actualele şi o fostă membră AOA au vorbit public despre o înşelătorie telefonică ce are loc recent.

Yuna a postat pe contul ei de Instagram câteva capturi de ecran cu o discuţie cu un înşelător telefonic, unde a scris: „Nu înşela prin telefon. Am de gând să te denunţ. Eram cu mama când ea a primit aceste mesaje. Dacă altcineva a privit astfel de mesaje, contactaţi-mă. Ele nu sunt de la mine.”

Capturile de ecran arată pe cineva care pretinde că e Yuna şi care a scris: „Mama. Telefonul meu s-a stricat şi l-am trimis la reparaţie deci folosesc computerul să-ţi scriu. Te rog scriemi un mesaj când ai timp.” Mai târziu: „Trebuie să cumpăr câteva cupoane chiar acum, dar nu-mi pot verifica cumpărăturile pentru că am nevoie de telefon. Dacă ai timp, poţi să le cumperi pentru mine?”

Mesajele mai includ şi un link pentru a procura cupoanele, alături de următoarele: „Am nevoie de 20 de cupoane ce costă 30000 de woni (apr. 25,27 dolari fiecare). Te rog trimite-mi codurile rambursabile mie aici de îndată cum le primeşti. Trebuie să încep filmările. Te rog să faci asta de îndată cum primeşti mesajele.”

https://www.instagram.com/p/B8YA1eYAr0V/?utm_source=ig_web_copy_link

Fosta membră AOA, Mina, a comentat şi ea la postare cu următoarele: „Şi mama mea e o victimă la asta”, după care şi-a dezvăluit propriul caz. Ea a scris: „Aceasta este înşelătoria la telefon pe care a primit-o mama mea. Până şi felul de a vorbi seamănă cu sora mea. Aveţi grijă.”

Captura ei de acran arată o istorie asemănătoare, unde cineva pretinde să fie sora Minei şi cere mamei ei să cumpere 30 de cupoane cu 30000 de woni fiecare. Şi această personă a afirmat că telefonul a fost trimis la reparaţie. Yuna a răspuns la postarea Minei cu „Ai grijă.”

https://www.instagram.com/p/B8YBmJ8HtoX/?utm_source=ig_web_copy_link

Cu prezenţa acestor incidente, Jimin a postat pe Insta Story o avertizare. Ea a scris: „Într-adevăr, nu înşelaţi prin telefon. Fiecare din voi, aveţi grijă. Sunaţi persoanele în cauză să vă asiguraţi.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s