7 trupe/artiști k-pop care și-au semnat melodiile cu un anumit vers memorabil!

Unii idoli k-pop se asigură că toată lumea știe a cui melodie este, astfel folosind câte un vers sau o frază drept semnătura lor proprie.

Aveți aici 7 trupe care au folosit versuri de semnătură memorabile!

1. ”SHINee’s Back!”

SHINee a început melodia lor de succes „Sherlock” cu o frază care a făcut fanii să o repete odată cu ei de fiecare dată. „SHINee’s back” va rămâne mereu un vers de neuitat!

2. ”Seventeen right here!”

În melodia ”Clap” de la Seventeen, liderul S.Coups strigă: „Seventeen Right Here” la începutul melodiei.

3. “NCT in the house!”

Pentru albumul ”Empathy” al grupului, în care toate sub-grupele NCT s-au reunit pentru un singur album, există un vers strigat, și anume ”NCT in the house”, la începutul piesei „Black on Black”.

4. “BLACKPINK in your area!”

Poate cea mai memorabilă și cunoscută frază dintre toate, „BLACKPINK in your area!” de la BLACKPINK este semnătura fetelor, pe care fanii BLINK o cunosc chiar de la debutul fetelor. Versul este întâlnit în mai multe melodii, cum ar fi „As If It’s Your Last”, „BOOMBAYAH”, remixul ”So Hot” și „Kill This Love”, dar și în diverse reclame la care au luat parte membrele.

5. “E-X-O”

„E-X-O” este numele trupei spus pe litere, pe care l-au menționat în melodiile „Growl”, ”Call Me Baby” și ”Overdose” și au făcut ca aceste piese să fie și mai interesante, deoarece oricine și-a dat seama ale cui sunt!

6. “TWICE!”

Trupa TWICE a început să-și facă un obicei din a striga tare numele grupului. Melodiile în care se observă cel mai bine sunt ”Likey” și ”What Is Love?”, chiar la începutul lor.

7. “J-Y-P”

JYP, sau Park Jin Young, folosește inițialele numelui său în melodiile pe care le produce! Nu numai că îi putem auzi numele în propriile sale melodii, dar și în alte melodii pe care le scrie sau compune, cum ar fi „Very Very Very” de la I.O.I.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s