Cha Eun Woo din ASTRO spune ce fel de femeie i-ar câștiga inima și care este modaliatea sa romantică de a destăinui iubirea!

Ați ghicit bine: Cha Eun Woo este un romantic!

Fiecare persoană are un tip ideal, iar celebritățile nu fac excepție, inclusiv Cha Eun Woo din ASTRO. Idolul, cunoscut pentru frumusețea sa perfectă, a spus cândva că pe gustul său ar fi o femeie care are hobby-uri asemănătoare cu el. El a exprimat că preferă să fie cu o femeie cu care se va putea simți confortabil.

Într-un interviu din trecut cu revista de modă „Ceci”, el a spus: „Am căutat restaurante faimoase și mi s-a întâmplat să găsesc unul cu vedere la turnul Namsan. Acolo cântă muzică bună și ambianța este atât de drăguță”.

Cha Eun Woo a continuat apoi cu mărturisirea la care visează și pe care a vrut întotdeauna să o facă. El a explicat: „Vreau să merg la restaurantul respectiv și să mănânc mâncare bună cu aleasa. În timp ce mănâncă, îi voi da un colier sau un inel și îmi voi mărturisi sentimentele pentru ea”.

În ciuda aspectului său oarecum rece, Cha Eun Woo îi surprinde pe fani cu gândurile și manierele sale calde. Câteva comentarii ale internauților au fost: „El este categoric un iubit de vis”, „Oppa, pot să te fac să fii confortabil cu mine”, „M-am îndrăgostit complet de el”, și multe altele.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s