Fosta iubită a lui Jang Moon Bok din LIMITLESS dezvăluie lucruri șocante despre acesta și spune că nu vrea ca alte fete să îi fie victime

Jang Moon Bok din LIMITLESS este implicat într-o controversă după ce fosta lui iubită a făcut dezvăluiri șocante despre relația lor.

Pe diferite comunități online au fost împrăștiate capturi de ecran ale aceleiași postări: „Sunt fosta iubită a lui Jang Moon Bok”, publicată inițial pe 11 februarie și care a atras atenția internauților din cauza informațiilor șocante.

Fosta iubită a declarat că a fost într-o relație cu Jang Moon Bok din octombrie 2019 până recent și că aceștia s-au întâlnit prin intermediul unor prieteni comuni. În timp ce mâncau împreună, prietenii ei au plecat de la masă pentru un minut, moment în care Jang Moon Bok a arătat spre șireturile ei dezlegate și a spus: „Ar trebui să dezleg și altceva?”, în timp ce s-a apropiat de ea și i-a pus mâna pe spate. De asemenea, el i-a înconjurat talia, în timp ce ea încerca să păstreze pe cât de mult posibil distanța.

Cei doi s-au întâlnit o a treia oară cu prietenii comuni la Everland: „Jang Moon Bok tot cerea săruturi și relații intime. I-am spus că nu vreau să fac asta dacă nu suntem împreună, iar el a spus că atunci ar trebui să fim împreună… așa că am început să ne întâlnim. Chiar mi-a cerut o alocație atunci, așa că i-am trimis bani. Când voiam să dorm, el voia sex și m-a întrebat dacă îmi pare rău de p*****l său.

Postarea a continuat cu detaliile șocante: „Într-o noapte m-am uitat prin telefonul său cât era deblocat. Mie mi-a luat doar o prăjitură după ce prietenii noștri l-au convins, însă a trimis carduri mobile cadou. Mi-a spus că nu a invitat alte fete la concertul său de Crăciun, însă am văzut o mulțime de mesaje în care clar invita alte fete. Când l-am luat la întrebări, el mi-a spus că nu a avut nicio intenție ascunsă și și-a cerut scuze, dar i-am spus să iasă afară din casa mea. A luat un album pe care i l-am dat și CD-ul unui artist despre care știa că îi sunt fană și a plecat. L-am întrebat dacă asta însemna că ne despărțim, iar el a răspuns: ‘mi-ai zis să ies afară’. Asta a fost ultima noastră interacțiune.

Am avut nevoie de mult curaj să fac această postare, din moment ce nu sunt o celebritate. Sper că nu sunt alte victime ca mine. Am scris doar adevărul.

sursă

 

2 gânduri despre „Fosta iubită a lui Jang Moon Bok din LIMITLESS dezvăluie lucruri șocante despre acesta și spune că nu vrea ca alte fete să îi fie victime

  1. Maria Mateias

    sa mori de ras nu alta…..pentru ca nu te mai baga in seama, pentru ca nu mai intri in patul lui, pentru ca esti frustrata ca nu esti unica in viata lui….sa spunem presei cum si cand….si eventual ce am facut cu fostul iubit. mahala, tiganie, satra!
    si totul are ca rezultat….sa te faci de kakao!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Reacția lui Jang Moon Bok din LIMITLESS după acuzațiile fostei iubite + declarația agenției – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s