V din BTS le spune unor fani că ar trebui să lucreze la Big Hit Entertainment

Uimit de talentul artistic al unor fani ARMY, V din BTS i-a încurajat pe aceștia să se angajeze la agenția Big Hit Entertainment.

Pe 13 februarie, V s-a alăturat comunității globale de fani a BTS, Weverse, pentru a interacționa cu fanii săi. Imediat ce au aflat că V este conectat, unii fani i-au arătat idolului desenele și fotografiile lor.

O postare cu o fotografie editată a lui V a atras multă atenție și însuși acesta a lăsat un comentariu. Postarea scrie: „Există atât de mulți ARMY talentați aici. V arată atât de drăguț cu o beretă în această versiune editată.” 

V a comentat: „Totuși, acest talent” și „Wow, imaginea pare atât de naturală. Ați dori să vă alăturați și să lucrați pentru compania noastră?”

Când un fan a spus într-o altă postare: „Îmi pare rău Taehyung, dar nu am atât de mult talent. Totuși, mă pricep să mănânc bine”, V a comentat cu drag: „Nu sunt cineva care se uită doar la talentul cuiva. Să faci ceea ce îți place este cel mai bine!”

Când un alt fan a mărturisit că desenează doar pe alții, nu și pe membrii BTS, deoarece se teme că le va strica fețele, V a comentat: „Unde ai primit inima asta caldă?”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s