Agenția lui Sung Hoon clarifică zvonurile, după refuzul actorului de a comenta într-un interviu dacă este sau nu într-o relație

Agenția actorului Sung Hoon a transmis o declarație în care precizează dacă acesta este într-o relație sau nu.

Pe 12 februarie, canalul YouTube „Reporter Eun’s LIT NEWS” a postat un interviu cu Sung Hoon în care a vorbit despre succesul său datorat apariției la reality show-ul MBC „I Live Alone”. În videoclip, intervievatorul a evidențiat faptul că Sung Hoon a primit multă atenție pentru că a ținut cu multă atenție trena rochiei colegei sale de emisiune, comediana Park Na Rae, la MBC Entertainment Awards din decembrie 2019.

Intervievatorul a menționat: „S-a vorbit chiar despre voi doi că sunteți un cuplu”, iar Sung Hoon a răspuns „Nu ar fi ceva probabil să se întâmple”.

Sung Hoon a continuat: „Cred cu tărie să nu trebuie să apar în public cu relațiile mele, dar dacă ajung să fiu prins că mă întâlnesc undeva, fără să planific asta, și trebuie să vorbesc despre asta personal, atunci voi vorbi despre asta aici, pe acest canal YouTube.”

Intervievatorul l-a întrebat apoi dacă se întâlnește cu cineva în acest moment, la care actorul a răspuns râzând: „Fără comentarii”.

Răspunsul lui Sung Hoon a atras la o mulțime de speculații cu privire la faptul că ar fi într-o relație, dar agenția sa a lămurit acum că actorul nu se vede defapt cu nimeni în prezent.

Pe 14 februarie, un purtător de cuvânt al Sung Hoon a declarat pentru portalul de știri coreean OSEN: „Sung Hoon nu are în prezent o iubită și crede că ar fi frumos dacă ar cunoaște pe cineva acum.” Purtătorul de cuvânt a continuat: „Răspunsul său „Fără comentarii” la întrebarea despre relație a intenționat să fie o glumă.”

Agenția lui Sung Hoon a adăugat că actorul în prezent trebuie să aleagă între două drame pentru a doua jumătate a anului 2020.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s