MONSTA X lansează primul album în limba engleză + melodia „Who Do U Love” apare în serialul „Riverdale”

 

De Ziua Îndrăgostiților, trupa MONSTA X a lansat un album excelent în limba engleză, „All About Luv”, despre… iubire! Albumul are ecouri foarte bune în SUA, una din melodiile sale fiind difuzată în serialul „Riverdale”.

„All About Luv” este un album despre iubire. Versiunea extinsă a albumului include 12 piese, dintre care și melodiile pre-lansate “Who Do You Love?”, remix-ul “Love U cu will.i.am ,Someone’s Someone” șiMiddle of the Night”. De asemenea, mai sunt 7 alte melodii noi, printre care și “Beside U” cu Pitbull, o melodie care sună incredibil, și care are și o variantă de rap cu I.M și Pitbull.

Cum eram obișnuiți deja, membrii MONSTA X s-au implicat în scrierea mai multor piese, după cum se poate vedea și în poza de mai jos. Printre autorii creditați se numără și Hoseok Lee, numele real al lui Wonho. Vocea lui Wonho se poate auzi pe noul album.

Image

Aveți mai jos toate cele 7 melodii noi, disponibile și pe iTunes, Spotify și alte platforme de muzică, și vă sfătuim, dacă vă plac piesele, să le ascultați pe aceste platforme speciale de streaming, pentru a-i ajuta pe idoli să își primească drepturile de autor.

De asemenea, mai trebuie menționat și că melodia „Who Do You Love” a apărut în ultimul episod al serialului american „Riverdale”, spre marea încântare a fanilor Monbebe și nu numai. Aveți secvența mai jos:

 

Felicitări MONSTA X pentru că este prima trupă K-pop care lansează un album integral în limba engleză!

 

Sursa: soompi

2 gânduri despre „MONSTA X lansează primul album în limba engleză + melodia „Who Do U Love” apare în serialul „Riverdale”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s