Stagiarul Hwang Zhibo dat afară din agenție pentru că a fraudat oamenii în mediul online

Un stagiar chinez al agenției Yuehua Entertainment a fost dat afară, după ce a fost arestat în baza acuzațiilor de fraudă online.

Potrivit surselor media, stagiarul Hwang Zhibo (22) de la Yuehua Entertainment, a fost prins încercând să vândă măști medicinale pe internet. Acesta a primit banii în avans de la cumpărători, însă nu s-a arătat niciodată la locul de întâlnire pentru a livra produsele. Acesta ar fi fraudat oamenii de o sumă de aproximativ 47,4 milioane de woni (aproximativ 40,000 de dolari).

Poliția din Shanghai l-a arestat pe Hwang pe 5 februarie, confiscându-i telefonul, computerul, cardul de credit și altele. Polițiștii au confirmat că Hwang nu deținea niciun fel de măști, iar la momentul arestului, când poliția l-a interogat, tot ce a spus Hwang a fost: „Mă doare capul”.

După ce arestul a fost făcut public de presa din China, Yuehua Entertainment a lansat o declarație oficială pe 13 februarie: „Este adevărat că Hwang Zhibo a fost arestat, fiind acuzat de fraudă în mediul online. Vom coopera cu poliția pentru investigații. Am rupt contractul de stagiar cu Hwang și dorim să ne cerem scuze pentru influența negativă pe care o poate avea acest incident.”

Se presupune că Hwang Zhibo a fost stagiar și la companiile Big Hit Entertainment și Cube Entertainment, înainte de a se alătura companiei Yuehua. Acesta mai e cunoscut pentru participarea sa la emisiunile de audiții din China.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s