Tilda Swinton, în discuții cu Bong Joon Ho pentru adaptarea HBO a filmului “Parasite”!

Tilda Swinton ar putea lucra pentru a treia oară cu regizorul sud coreean Bong Joon Ho la adaptarea de pe HBO a filmului câștigător de la Oscarurile de anul acesta, “Parasite”!

Luna trecută, a fost dezvăluit că Bong Joon Ho a fost în discuții pentru a produce o serie limitată bazată pe „Parasite” pentru HBO alături de regizorul de la Hollywood Adam McKay. Deși Bong Joon Ho a împărtășit câteva dintre ideile sale pentru proiectul planificat, nu s-a confirmat încă dacă miniseria HBO ar fi o refacere a filmului premiat sau povestea va fi o continuare – și nici dacă adaptarea va fi în engleză sau coreeană.

Cu toate acestea, pe 13 februarie (în SUA) The Illuminerdi a dezvăluit noi detalii neconfirmate despre adaptarea filmului pentru HBO, despre care susține că va fi o „miniserie din șase părți”. Conform raportului, serialul va fi o „versiune în limba engleză a „Parasite”, cu actrița britanică Tilda Swinton, care a primit „în prezent rolul principal feminin”.

În cazul în care știrea se dovedește adevărată, viitoarea miniserie ar reprezenta a treia colaborare dintre Tilda Swintonș i Bong Joon Ho: actrița a jucat anterior în filmul său din 2013 „Snowpiercer”, precum și în filmul său din 2017 „Okja”.

De asemenea, Illuminerdi a raportat că și actorului american Mark Ruffalo i s-ar fi oferit  un rol în „Parasite”, varianta HBO, dar că el „încă nu a acceptat oficial”. Raportul a speculat că Tilda Swinton și Mark Ruffalo vor prelua rolurile jucate de Jang Hye Jin și Song Kang Ho în filmul original, deși nu există dovezi în sprijinul acestei teorii.

Ce părere aveți despre posibilitatea ca Tilda Swinton să joace o versiune în limba engleză a „Parasite”?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s