Yang Hyun Suk ar fi recunoscut parțial că l-a amenințat pe informatorul ‘A’ în legătură cu investigația lui B.I

YTN News a dezvăluit în 14 februarie că fostul șef al agenției YG Entertainment, Yang Hyun Suk, ar fi admis parțial că l-a amenințat pe informatorul ‘A‘ în legătură cu investigația de consum de droguri care îl viza pe fostul membru iKON, B.I.

YTN A raportat că poliția este aproape de încheierea investigațiilor care vizează și rolul lui Yang Hyun Suk în aparenta acoperire a anchetei despre tentativa de consum ilegal de droguri a lui B.I. Până acum, în decursul ultimelor 3 luni, Yang Hyun Suk a negat cu tărie orice acuzație că ar fi amenințat informatorul „A” și că i-a spus să-și retracteze declarațiile despre cumpărarea de droguri ilegale de către B.I. Cu toate acestea, poliția a reușit să afle că un alt apropiat al său, denumit „Kim”, a fost și el prezent la momentul evenimentulu. După ce a auzit declarațiile lui Kim, poliția a ajuns la concluzia că declarațiile lui Yang Hyun Suk nu erau de încredere.

Cu aceste noi dovezi, poliția intenționează ca în curând să îl pună sub acuzare Yang Hyun Suk pentru amenințarea informatorului „A”.

Ce părere aveți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s