Lee Sung Kyung ne arată cum mănâncă fericită mâncarea trimisă de Park Shin Hye

Park Shin Hye i-a trimis un camion de gustări lui Lee Sung Kyung. Cele două au rămas prietene bune după ce au filmat împreună K-drama „Doctors„.

În 14 februarie, Lee Sung Kyung a postat o mulțime de fotografii pe contul de Instagram. Vedeta filmează pentru serialul „ Doctor Romantic 2„. Nu este primul său serial cu temă medicală. Este foarte cunoscută apariția ei în Doctors„, unde a jucat împreună cu Park Shin Hye. Cele două au rămas în legătură și se întâlnesc, când au timp liber, împreună și cu alți colegi actori cu care au jucat în drama respectivă.

Din pozele de pe Instagram vedem că Park Shin Hye i-a trimis lui Lee Sung Kyung un camion cu tot felul de bunătăți, și că l-a ornat cu mai multe fotografii ale lor.

Lee Sung Kyung a arătat și camionul dar și cum pozează în fața selfie-urilor ei cu Park Shin Hye, ținând cafeaua în mână, și cum mănâncă rulouri cu hot dog. Ca să fie și mai simpatică, într-o poză ea chiar pupă paharul de cafea primit de la prietena ei și face semn cu ochiul jucăuș.

Simpatică, nu-i așa?

 

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s