Shin Hye Sun povestește că a avut probleme de încredere din cauza înălțimii

Dacă vă vine să credeți, înălțimea a fost o problemă pentru actrița Shin Hye Sun în trecut!

Actrița a apărut recent la Jang Ye Won’s Night Like Today . În timpul emisiunii, un ascultător i-a trimis un mesaj în care i-a scris că îi place de actriță pentru că este înaltă.

Drept răspuns, Shin Hye Sun a mărturisit că a avut complexe din cauza staturii sale: „Eram nesigură de mine din cauza înălțimii mele.” Apoi a continuat: „Înainte, lumea se uita la mine și mă întreba cum de sunt atât de înaltă. Deci mă ascundeam într-un colț. Dar acum sunt doar recunoscătoare.”

Întrebată de Jang Ye Won cât de înaltă este, Shin Hye Sun a surprins pe toată lumea când a răspuns: „Nu m-am mai măsurat recent, dar ultima dată aveam cam 172 de centimentri.”

Actrița Bae Jong Ok, care a jucat alături de aceasta, spune că Shin Hye Sun a surprins-o: „Shin Hye Sun are un aspect adorabil. Deci când am întâlnit-o prima dată personal, am fost surprinsă de cât de înaltă este în realitate.”

Shin Hye Sun a explicat și motivul pentru care lumea nu își imaginează cât de înaltă este în realitate: „În mod normal, camera mă filmează numai de la talie în sus. Cred că și din cauză că fața mea este rotundă.”

Shin Hye Sun și Baek Jong Ok au filmat pentru Innocence, care va avea premiera în 5 martie. Aveți mai jos câteva poze ale actriței:

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s