Agenția actorului Ha Jung Woo neagă consumul ilegal de Propofol

Agenția lui Ha Jung Woo a negat consumul ilegal de Propofol.

Au existat anterior numeroase zvonuri cum că actorul Ha Jung Woo a fost raportat pentru consumul ilegal de Propofol sub numele fratelui său. Pe 18 februarie, agenția Walk House Company a răspuns acestor rapoarte: „Ha Jung Woo a primit periodic un tratament pentru piele din cauza cicatricilor de pe față. În ianuarie 2019, acesta a fost dus la un spital ce folosește tratament cu laser, iar doctorul s-a implicat mult în a-l ajuta pe Ha Jung Woo cu cicatricile de pe față.

Walk House Company a clarificat în continuare că actorul a primit tratamentul în jur de 9-10 ori la o clinică de chirurgie plastică de pe data de 25 ianuarie până în septembrie anul trecut, însă el nu a abuzat de substanțe. Cum tratamentul cu laser este destul de dureros, doctorul a recomandat o anestezie, iar pentru a-i proteja intimitatea, au decis împreună să folosească numele fratelui mai mic.

Compania a concluzionat că actorul a întrerupt tratamentul în toamna lui 2019, însă va coopera cu poliția pentru a scoate adevărul la iveală. Rapoartele au declarat că respectiva clinică de chirurgie plastică este un loc popular pentru celebrătăți și oameni de afaceri, iar poliția investighează dacă orice alt pacient a folosit drouri sub un nume fals. Fostul președinte al Aekyung Group, Chae Seung Juk, a spus că el i-a recomandat clinica lui Ha Jung Woo, însă Chae Seung Juk însuși este sub investigație pentru injectarea ilegală de droguri.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s