Samsung anunță oficial parteneriatul cu BTS + dezvăluie că pregătesc mai multe proiecte

Samsung Electronics a anunțat oficial primul parteneriat cu trupa BTS. Este vorba de proiectul global intitulat Connect BTS!

Proiectul vizează ca prin baza de fani a BTS cei de la Samsung să poată ajunge la generația tânără din lumea întreagă. Connect BTS este un proiect de artă global ce se va desfășura în cinci orașe, împreună cu artiști care cred și înțeleg mesajul BTS. Cele cinci orașe sunt: Londra, Berlin, Buenos Aires, Seul și New York.  Proiectul va dura trei luni.

Samsung va oferi un instrument numit ‘AR Docent’ care va putea fi descărcat pe telefon de utilizatorii modelului Galaxy. Acesta le va permite utilizatorilor să se conecteze la expoziția  BTS prin VR (realitate virtuală). Accesând programul, membrii BTS RM, Jin și Jungkook vor apărea și le vor explica instrucțiunile utilizatorilor. Aceștia vor putea de asemenea să facă poze cu membrii BTS.

Samsung a subliniat, de asemenea, că parteneriatul lor cu BTS nu este un contract simplu, ci un parteneriat în curs de desfășurare. Astfel, ne putem aștepta să vedem mai multe proiecte de la Samsung și BTS în viitorul apropiat.

Recent, poza membrului V a fost prezentată la evenimentul anual al Samsung, fapt care a oferit indicii cu privire la parteneriatului BTS cu Samsung.

Compania Samsung a comentat: „Suntem încântați să putem oferi o experiență bună fanilor utilizatori de Galaxy prin acest parteneriat cu BTS. În prezent, suntem în discuții pentru diverse parteneriate, în afară de Connect BTS. „

 

Sursa

2 gânduri despre „Samsung anunță oficial parteneriatul cu BTS + dezvăluie că pregătesc mai multe proiecte

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s