ONE își împărtășește fricile cu privire la relații în „The Romance”

ONE Shares His Fears About Relationships On “The Romance”

În episodul de pe 20 februarie al emisiunii de pe JTBC, „The Romance”, Kim Ji Suk, Yoo In Young, Kang Han Na și ONE au continuat să scrie împreună la scenariile primului lor serial web.

Kim Ji Suk și Yoo In Young, care au fost prieteni pentru mai mult de un deceniu, nu s-au putut pune de acord dacă producția ar trebui să aibă un final fericit sau trist. Yoo In Young a spus: „Aș vrea să fie extrem. Începutul poate fi frumos și plăcut, dar finalul ar trebui să aibă un impact asupra audienței.” Aceasta a susținut ideea unui final trist care să includă în același timp pierderea iubirii și a preteniei.

Kim Ji Suk a afirmat: „Am fost surprins de cât de diferite au fost punctele noastre de plecare. Cred că a fi realist este un trend acum. Am crezut că o cunosc foarte bine, dar nu m-am așteptat să gândească așa de diferit comparativ cu mine.”

Kang Han Na și ONE s-au bucurat împreună de peisajul de pe Insula Jeju și au vorbit despre scenariul lor pe durata cinei. Kang Han Na a menționat: „De fiecare data când întâlnim pe cineva ne gândim ‘La ce se gândesc?’ Cred că atunci începe de fapt povestea. Cred că personajul feminin ar trebui să fie vesel, iar cel masculin introvertit.”

ONE a spus: „Mi se par ușor de înțeles personajele masculine care nu-și pot exprima sentimentele.” Acesta a împărtășit faptul că a ajuns să fie îndrumat de un prieten, deoarece nu se descurca să se exprime: „Am o nevoie ciudată de a nu minți deloc. Poți spune ceva dacă ești 95% sigur de răspuns, dar eu nu puteam face nici asta. Deoarece nu mă puteam exprima, prietenul meu mi-a spus să imit ce face el. Dar nici asta nu am putut face, fapt ce m-a făcut să fiu foarte supărat. La un moment dat, am început să mă tem de a avea relații strânse cu oamenii. Continuam să gândesc în sinea mea ‘Sunt încă așa imatur? Sunt întâlnirile chiar așa dificile?’”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s