Kim Jung Hyun a povestit cum s-au purtat Son Ye Jin & Hyun Bin la filmările dramei ‘Crash Landing on You’

În 21 februarie, portalul Star News a publicat un interviu cu Kim Jung Hyun, care a jucat în drama tvN ‘Crash Landing on You’ cu Son Ye Jin și Hyun Bin.  Povestirile actorului de la filmări elimină speculațiile cu privire la relația dintre cei doi actori principali.

În timpul interviului, Kim Jung Hyun a împărtășit motivul pentru care crede că Son Ye Jin și Hyun Bin sunt extrem de profesioniști. Actorul a spus: „Mulți oameni cred că Son Ye Jin și Hyun Bin sunt afectuoși chiar și atunci când camerele nu filmează, dar acest lucru nu este adevărat”.

Acesta a continuat: „Când repetau înainte de filmarea propriu-zisă, nu exista nicio scânteie în ochii lor. Dar de îndată ce camerele începeau să filmeze, ochii lor se umpleau de dragoste.” El a mai spus: „După ce am văzut asta, am fost foarte impresionat. Am fost de genul: „Cum este posibil să treci de la o stare la alta atât de rapid?” Sunt foarte profesioniști și m-am simțit onorat că am lucrat cu ei ” .


„Crash Landing on You” s-a încheiat cu un rating de 21,7%, pe 16 februarie, și a fost foarte îndrăgit mai ales datorită interpretării incredibile a lui Son Ye Jin și Hyun Bin.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s