Jimin din BTS doboară un record cu noua piesă

Mulți dintre noi am fost entuziasmați de revenirea trupei BTS cu albumul „Map of the Soul: 7”. Însă printre frumoasele melodii, se numără și „Filter”, o piesă interpretată de Jimin, care a uimit nu doar fanii, ci și o lume întreagă!

Adunând nu mai puțin de 2,217,097 de ascultări în prima zi de la lansare, „Filter” a doborât un record mondial, obținând titlul de „Cel Mai Mare Debut în 24 de ore” ca artist solo coreean pe Spotify. Melodia s-a clasat pe locul 33 din 50 într-un top global, locul 200 în 48 de țări, locul 38 în Statele Unite ale Americii și 61 în Japonia.

Melodia este despre Jimin, arătându-și diferite laturi ale sale. Aceasta a fost bine primită și pe Youtube, clipul său audio ajungând în trending în peste 28 de țări.

sursă: allkpop

4 gânduri despre „Jimin din BTS doboară un record cu noua piesă

 1. Estera E

  Felicitari Jimin !😊Are o voce minunata si melodia i se potriveste de minune.Am ascultat piesa lui, am citit si traducerea n-am cuvinte , a da si melodia lui cu Taehyung e de laudat.Nu am reusit sa ascult toate piesele de pe album dar cele care le-am am ascultat sunt foarte bune, nu pot alege una preferata.Desi nu au fost multe vizualizari in primele 24 ore pe youtube a videoclipului „ON” cred ca baieti vor bate niste recorduri la care poate au visat doar si vor avea cel mai minunat an de pana acum pentru ca da au un album unde nu poti sa alegi cea mai buna melodie caci toate sunt la fel de bune.Felicitari BTS!😊

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Diana

   Acel videoclip nu este videoclipul principal. Pe 28feb se lanseaza cel oficial si cred ca Armys din in treaga lume sunt pregatiti sa bata un nou record 😁💜

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s