Bobby din iKON este accidentat din cauza noii coregrafii

iKON și-a făcut recent revenirea cu melodia „Dive”. Toate ar părea bune și frumoase, dar un lucru ar trebui schimbat, și anume coregrafia.

Chiar de la începutul promovării piesei, coregrafia părea să îl chinuie pe Bobby. Are vânătăi pe umeri și îl doare gâtul de la acea presiune. Membrul iKON a menționat chiar el asta într-o transmisie live pe aplicația V.

În câteva videoclipuri realizate de către fani, se poate observa cât de inconfortabil îi este lui Bobby să danseze pe „Dive”. În plus, pentru că trebuie să presteze de mai multe ori pe scenă cu acea coregrafie, fanii au observat că membrul are vânătăi pe genunchi și pe picior.

Ce este și mai alarmant este faptul că o mulțime de fani au trimis mesaje către agenția YG și chiar au adus hashtag-uri în tendințe pe Twitter, iar compania pare că nu vede nimic sau pur și simplu ignoră. Totuși, fanii încă speră că se vor lua măsuri.

Fanii iKONICS nu vor face scandal din nimic și cu siguranță nu îl victimizează pe Bobby. Toată lumea ar trebui să știe că vânătăile nu se vindecă atât de repede, mai ales că el va trebui să execute coregrafia în continuare de mai multe ori.

Dacă vreți să ajutați puteți folosi hashtag-urile #TakeCareofBobby și #ChangeDiveChoreo pe Twitter.

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s