Hyun Bin și Hwang Jung Min au probleme cu filmările pentru „Bargaining” în Iordania, care a interzis intrarea în țară a oricărui sud-coreean

Filmările noului film al lui Hyun Bin și Hwang Jung Min, „Bargaining”, au fost afectate de epidemia de COVID-19 (noul tip de coronavirus).

Potrivit declarațiilor unor surse din industrie din data de 24 februarie, echipa de producere intenționa să înceapă filmările într-o locație din Iordania la sfârșitul lunii martie. Cu toate astea, din cauza epidemiei de coronavirus ce a izbucnit în Coreea de Sud, la moment, persoanelor ce vin din Coreea de Sud le este interzis să intre în țară, prin urmare, se intenționează ajustarea programului de filmări. Echipa de producere a organizat acum mai multe ședințe de urgență, din moment ce nu au decis dacă vor amâna filmările până Iordania va elimina această interdicție sau dacă vor alege o altă țară.

„Bargaining” spune povestea a doi oficiali guvernamentali ce au misiunea de a salva doi sud-coreeni răpiți în Orientul Mijlociu. Filmul este regizat de Im Sun Rae, cunoscut pentru „Forever the Moment” și „Little Forest”.

Între timp, din moment ce numărul confirmat de persoane infectate de COVID-19 a crescut într-un mod șocant în Coreea de Sud, tot mai multe țări au interzis intrarea cetățenilor sud-coreeni, printre acestea fiind Iordania, Israel și Bahrein.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s