Kim Chung Ha – victima glumelor rasiste

Kim Chung Ha a fost recent prezentă la evenimentul de modă „Iceberg” din Milano. Aceasta a fost însoțită de o multitudine de fani, însă deoarece încă mai există ură în lume, artista a devenit victima unor glume rasiste.

Un internaut a postat la story pe Instagram o poză cu Kim Chung Ha, alături de un comentariu urâcios: „Coronavirusul se mișcă”.

Fotografia în cauză a fost imediat raportată și a fost ștearsă, dar din păcate acel utilizator a postat-o din nou, dar de această dată nescriind nimic în plus. Și-a șters postarea din nou.

Mulți fani s-au arătat deranjați, scriind: „Ce rușine… Mi-am pierdut încrederea în oameni. Chunga nu merită asta!”, „E dezgustător! Nu mai am cuvinte.

sursă: allkpop

2 gânduri despre „Kim Chung Ha – victima glumelor rasiste

  1. youabby

    Din pacate in Italia s-au inregistrat mai multe cazuri de coronavirus si 4 morti,iar unele orase din nord sunt inchise.ieri Giorgio Armani si-a tinut parada cu usile inchise transmisiunea facandu-se doar pe internet.Chungha nu are nici o vina,nu trebuia sa fie tratata asa,dar oamenii se tem mai ales ca nu se stie cum a patruns virusul in peninsula avand in vedere ca nici unul din cei gasiti pozitiv nu au fost in China.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s