Dara a dezvăluit că hainele purtate de 2NE1 erau de 3 ori mai scumpe decât costumele purtate de Big Bang!

Dara a împărtășit faptul că agenția YG Entertainment obișnuia să le certe pe membrele grupului 2NE1 pentru că cheltuiau prea mulți bani pe haine și accesorii.

În episodul 24 februarie al show-ului MBC, „Sister’s Salon”, Dara a împărtășit o poveste interesantă din spatele stilului unic al trupei de fete 2NE1. În timpul discuției, Dara a spus râzând: „Știi cum 2NE1 era cunoscută pentru stilul unic al grupului, nu? Încercam inițial să facem oamenii să râdă cu stilul nostru, dar oamenii au fost defapt șocați.”

Ea a continuat: „Echipa financiară din agenția noastră obișnuia  de fapt să ne spună despre cheltuielile noastre excesive pentru ținute. Se pare că cheltuiam de trei ori mai mult decât cât cheltuia Big Bang pentru ținutele lor”.

Dara a continuat: „Dar am vrut cu adevărat să ne diferențiem de restul grupurilor de fete. Așadar, obișnuiam să cumpărăm toate acele lucruri elegante chiar înainte ca stilistii noștri să le cumpere și ei.”

Apoi, Dara a spus că a fost foarte mulțumită de modul în care ei și membrele 2NE1 și-au construit stilul. Dara a spus: „Am refuzat să port fustele și rochiile pe care stiliștii noștri le-au adus pentru mine. Eu le-am spus că o să plâng dacă le pun pe mine. Mulți oameni m-au întrebat dacă sunt cu adevărat mulțumită să nu port haine „drăguțe”, dar eram în regulă cu asta. De fapt, mi-a plăcut absolut totul în legătură cu asta. „

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s