Săptămâna Modei de la Seul este anulată – artiștii k-pop anulează mai multe evenimente

Potrivit SBS News, începând cu data de 26 februarie, ora locală 9:00, numărul total de cazuri COVID-19 (coronavirus) în Coreea de Sud a ajuns la 1,146.

De ieri au fost descoperite un total de 169 de cazuri noi, dintre care 153 din regiunea Daegu/Kyungbuk, 4 în Seul, 8 în Busan și unul în Incheon. De asemenea, începând cu 26 februarie, presa anunță că s-au înregistrat 12 morți din cauza coronavirusului în Coreea de Sud. Printre cei 12 pacienți, cel cu numărul 11 era din Mongolia, acesta fiind primul caz de deces al unui străin în Coreea până acum.

Din cauza răspândirii rapide a coronavirusului în ultimele săptămâni în Coreea de Sud, Seul a decis să anuleze unul dintre cele mai reprezentative evenimente de modă din Coreea – Săptămâna Modei de la Seul din 2020.

Inițial, Săptămâna Modei de la Seul din 2020 trebuia să aibă loc pe 17-21 martie la DDP la Seul, urmată de Codul Modei de la Seul din 2020 pe 25-27 martie. Cu toate astea, după ce s-a organizat o întâlnire de urgență cu reprezentanții de la Săptămâna Modei de la Seul, printre care diferiți designeri, s-a decis ca evenimentul să fie anulat, pentru a evita cât mai mult posibil adunările mari de oameni.

Pe lângă asta, tot mai multe evenimente k-pop sunt anulate. Fanmeeting-ul trupei B1A4, ‘2020 B1A4 ♥ BANA Fan Meeting – Road‘, care trebuia să aibă loc inițial pe 22 martie și evenimentul trupei TXT, ‘Dream x Together‘ ce urma să aibă loc pe 7-8 martie, au fost anulate din cauza coronavirusului.

Sunday din The Grace trebuia să organizeze în acest weekend ceremonia sa de nuntă, însă aceasta a anunțat pe Instagram că va anula căsătoria din cauza virusului.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s