Poliția confirmă: testarea pentru droguri lui B.I din iKON a ieșit negativă + fanii sărbătoresc pe Twitter

Poliția confirmă că își va retrage acuzațiile cu privire la consumul de droguri în cazul lui B.I, fost membru al grupului iKON. După luni de acuzații false online și de speculații, în sfârșit Hanbin își poate reabilita imaginea publică.
Portalul de știri Sports World a anunțat că testarea pentru substanțe interzise a lui B.I a ieșit negativă.

După aproape nouă luni de la acuzațiile privind consumul de substanțe interzise care au dus la anunțarea plecării sale din iKON, B.I (al cărui nume real este Hanbin) și-a văzut în sfârșit numele șters de pe lista anchetatorilor, investigațiile poliției ajungând la un rezultat negativ pentru droguri. Idolul a fost testat pentru droguri în urmă cu ceva vreme, iar Agenția de Poliție din Gyeongbu Sud a trimis părul lui Hanbin la Institutul Național de Criminalistică din Coreea, ca probă în dosar. Potrivit Sports World, poliția a solicitat și o evaluare precisă, iar părul corporal a fost folosit pentru anchetă.

Acest test a fost realizat pe lângă investigarea intensivă de 14 ore la care Hanbin a participat în septembrie 2019.

Pe 27 februarie, s-a dezvăluit că nu s-au detectat urme de droguri din proba de păr, ceea ce face ca rezultatele testului să fie negative. „Este adevărat că rezultatul testului de droguri este negativ”, au confirmat oficialii poliției în declarația lor de presă.

Această constatare marchează încheierea anchetelor poliției pentru acuzațiile făcute împotriva idolului și mai rămâne de dat doar verdictul final al urmăririi penale.

În urma raportului de știri, hashtag-ul #HelloHanbinIsFree a ajuns pe Twitter numărul unu la nivel mondial și în mai multe țări, fanii exprimându-și bucuria pentru Hanbin. Și alte fandomuri i-au felicitat pe iKONICS, care așteaptă cu nerăbdare revenirea idolului. Aceștia din urmă au împărtășit mesaje felicitându-și idolul și asigurându-l de sprijinul lor neclintit, reiterând faptul că au crezut în el în tot acest timp.

Reamintim că B.I a fost a fost anchetat de poliție pentru consum de droguri după ce au reapărut în spațiul public declarațiile unei persoane care a fost arestată în 2016 pentru consum și distribuție de droguri. Această persoană (Han Seo Hee) a mărturisit polițiștilor că s-a văzut cu B.I, care a rugat-o să cumpere droguri pentru el. Ulterior, ea și-a modificat declarația, susținând că doar a discutat cu B.I prin mesaje pe telefon, și că nu s-au întâlnit pentru a-i furniza droguri.

Cu toate acestea, în urma apariției declarațiilor mai vechi ale martorului, date polițiștilor, B.I a fost victima unei campanii de defăimare în spațiul online și nu numai, înainte și după ce s-a retras din trupa iKON.

https://twitter.com/ikonavy/status/1232932386217713665

Ce părere aveți? Revine B.I în iKON?

Surse: allkpop, hellokpop

7 gânduri despre „Poliția confirmă: testarea pentru droguri lui B.I din iKON a ieșit negativă + fanii sărbătoresc pe Twitter

 1. Estera E

  Ma bucur pentru el ca sa terminat totul cu bine! Totusi e trist ca in luniile astea a suferit asa mult 😦 Sper sa se ridice sa faca din nou muzica buna indiferent de deciziile ce le va lua:))

  Apreciază

  Răspunde
 2. Setări nicolai

  Kim hanbin se va întoarce cu siguranta în trupa ikon ,în schimb în doresc sa revina in forta am incredere in el ca averea în continuare cariera muzicală.!!!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s