Rowoon din SF9 vorbește despre prima lui iubire

SF9’s Rowoon Talks About His First Love + Takes On “Let’s Eat Dinner Together” Challenge With Kim Hye Yoon

Rowoon, membrul trupei SF9, împreună cu Kim Hye Yoon, care apare în „Extraordinary You” de pe MBC, s-au reunit pentru emisiunea de pe JTBC, „Let’s Eat Dinner Together”!

Emisiune de divertisment îi are în centru pe prezentatorii Kang Ho Dong și Lee Kyung Kyu, care fac echipă cu celebritățile invitate pentru a umbla prin cartier în speranța de a găsit pe cineva care să îi primească la masă și să poată purta o conversație.

Pe durata plimbării lor, Rowoon a început să povestească despre prima lui iubire, care locuia în districtul Bundang, locul unde au avut loc filmările. Acesta a spus: „Cred că e bine să fii sincer. Având în vedere că iubirea este un lucru  bun. Îmi aduc aminte că îi cumpăram și îi duceam terci de ovăz când era bolnavă. Am pierdut legătura cu ea când aveam puțin peste 20 de ani.”

Mai mult, Rowoon a vorbit despre recentul succes și fricile sale: „În loc să fiu foarte entuziasmat și bucuros cu ocazia succesului, am devenit înfricoșat. Am gândit ‘Nu trebuie să mai fac nicio greșeală.’ Am muncit din greu ca să ajung aici, dar nu pot să decad din cauza unei greșeli, deci am devenit stresat.” La aceasta, Lee Kyung Kyu l-a sfătuit: „Îți dau acest sfat ca senior. Abține-te din a participa la emisiuni de divertisment.” În schimb, i-a mai spus: „Învață să cânți la tobe.” Totuși, când Kim Hye Yoon l-a întrebat: „Dar dacă eu fac o greșeală în timpul unei emisiuni de divertisment?” Lee Kyung Kyu i-a răspuns: „Dacă ești tu, este în regulă. Tu ai o personalitate precisă”, adăugând și că aceasta va avea succes în ceea ce privește emisiunile de divertisment.

Când Kim Hye Yoo a sunat la o sonerie ca primă încercare pentru a îndeplini provocarea de la „Let’s Eat Dinner Together”, nimeni nu a răspuns. În același timp, Rowoon a reușit de la prima încercare, iar femeia care a deschis ușa s-a minunat de frumusețea lui Rowoon. Rowoon și Lee Kyung Kyu au continuat către următoarea casă, fapt care l-a determinat pe Lee Kyung Kyu să spună că este avantajos să fie în aceeași echipă cu Rowoon datorită trăsăturilor sale. În timp ce se pregăteau pentru cină când s-au decis asupra unei case, Rowoon a încercat continuu să ajute familia să pregătească masa, privind concomitent laude pentru fața sa chipeșă.

Între timp, Kim Hye Yoon și Kang Ho Dong au avut succes în a fi invitați într-o casă. Mama familiei a spus că Kim Hye Yoon este foarte frumoasă, adăugând: „Am fost captivată complet de ‘Sky Castle’ când îl urmăream.” De asemenea, femeia a lăudat aptitudinile actoricești ale lui Kim Hye Yoon, spunțnd că a urmărit-o și în „Extraordinary You”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s