Ravi din VIXX explică motivele pentru care și-a înființat propria agenție de hip hop

VIXX’s Ravi Explains Reasons For Establishing His Own Hip Hop Label + Appearing On Variety Shows

Membrul grupului VIXX, Ravi, și-a împărtășit gândurile cu privire la albumul său solo și la apariția într-o emisiune de divertisment.

Pe 26 februarie, GQ Korea a dezvăluit un pictorial cu Ravi, care îi pune în evidență cântărețului carisma și stilul inegalabil.

În interviul care însoțește pictorialul, Ravi și-a descris primul album solo, spunând: ‘EL DORADO’ conține 11 melodii și o piesă bonus. Melodia ‘ROCKSTAR’ este cea mai bună piesă și surprinde cel mai bine stilul pe care am încercat să îl transmit prin acest album.”

În ceea ce privește înființarea propriei agenții de hip hop, GROOVL1N, Ravi a explicat: „Am vrut să descopăr artiști care au potențial, fără să conteze popularitatea lor și să pornesc o nouă mișcare. Puteți spune că este încercarea mea de a pătrunde într-o latură mai profundă a hip hop-ului. Am experiență de când mi-am produs și coordonat propriul album solo, deci, m-am simțit încrezător că aș putea face o treabă la fel de bună în a gestiona.”

La momentul actual, Ravi apare ca membru stabil al emisiunii „2 Days & 1 Night Season 4” și are apariții de invitat în alte emisiuni de divertisment. Artistul a spus: „Apariția mea în emisiunile de divertisment este o altă latură a mea. Nu trebuie să mă ascund sau să mă acopăr când sunt în afara scenei. Este minunat să ai interacțiuni variate cu publicul. Poate stârni curiozitate dacă arăt o latură amuzantă a mea.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s