Cheska, ex-FIESTAR, spune că a fost supusă unui „contract de sclav” ce i-a distrus viața și că a dorit să se sinucidă din cauza relației cu membrele

Cheska, fostă membră a trupei FIESTAR, a vorbit despre experiența sa ca idol k-pop în timpul unui stream AMA pe Twitch.

După ce a debutat cu FIESTAR în 2012, Cheska a plecat 2 ani mai târziu, în 2014, agenția motivând că aceasta își dorea o altă direcție în cariera sa muzicală. Se pare că Cheska nu a avut cea mai frumoasă experiență în acești 2 ani. Într-un stream live pe Twitch, ea a dezvăluit mai multe lucruri despre lipsa de transparență a agenției sale în ceea ce privește finanțele, un „contract de sclav” pe 7 ani, lipsa de prieteni ca idol k-pop, gândurile sinucigașe și multe altele. Cheska a spus că nu avea nicio dorință de a debuta cu FIESTAR, însă a fost forțată din cauza contractului.

Fostul idol a spus: „Îmi doream să plec încă de când am început, dar nu puteam din cauza contractului de 7 ani” și „Am decis să plec din industrie când am realizat că nu conta cât de mult încercam ca membre să ne apropiem una de alta. Atunci mi-am dat seama că trebuie să plec înainte să sfârșesc prin a mă sinucide, pentru că asta ar fi urmat să fac.

Aici aveți videoclipul în care Cheska a vorbit despre experiența sa. Mai multe lucruri despre așa-zisele „contracte de sclavi” puteți citi în acest articol.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s