Lee Hongbin și Jellyfish Entertainment își cer scuze pentru controversa creată

Hongbin din VIXX își cere scuze pentru ce a spus în transmisiunea live de ieri, iar compania sa, Jellyfish Entertainment posteaza, de asemenea, o declarație oficială.

Pe 1 martie la ora 5:40 dimineața, Lee Hongbin a început o altă transmisiune în direct pentru a-și cere scuze și pentru a clarifica spusele sale. Transmisiunea live a ținut două ore, în care Hongbin a explicat că nu a intenționat să critice pe cineva și le cere scuze tuturor pentru acest scandal. „Nu am spus acele lucruri pentru a înjosi vreo trupă. Am încercat să mă diferențiez de Lee Hongbin și de idolul Hongbin. Îmi pare rău. Am făcut o greșeală. Am spus acele lucruri în calitate de fan, gândindu-mă că „puteau să fie mult mai faini” (vorbind despre coregrafia trupei „Be Mine” de la INFINITE), dar cred că are sens acum și înțeleg de ce fanii sunt furioși. Nu m-am gândit atunci.”

El a adăugat că remarcile lui, ce au captat atenția publicului, au fost doar o parte din transmisiunea lui, spunând: „Nu am dorit să vorbesc despre jobul meu de idol în timpul transmisiunii live. De aceea, am comentat negativ despre acele melodii, melodii ce aparțin persoanelor pe care le cunosc. Cred că cei care vorbesc despre controversă nu mi-au văzut transmisiunile precedente.”

În timpul acestui live, cineva de la Jellyfish Entertainment a venit la el acasă, fapt în urma căruia, Hongbin a ieșit pe câteva minute din cameră. La întoarcere, el și-a cerut scuze din nou și a spus: „A venit un angajat de la agenție. Mi-a spus să plec, pur și simplu, din VIXX dacă am de gând să mă port astfel. Cred că are dreptate. Dacă echipa mea îmi spune să plec, voi pleca. Vă rog să nu criticați echipa mea (VIXX). Eu am făcut o greșeală, nu membrii.” El a încheiat transmisiunea la ora opt dimineața.

În jurul orei cinci dimineața, Leo din VIXX, care la moment este în armată, a publicat pe Twitter următoarele: „Vă rog să vă liniștiți și să dormiți strâns. Îmi pare rău, muzele mele~” Fanii presupun că are legătură cu situația lui Hongbin.

De dimineață, Lee Hongbin și-a cerut din nou scuze prin intermediul contului său de Instagram. El a postat o poză în negru și a scris următoarele:

„Bună ziua. Sunt Lee Hongbin.
Îmi cer scuze în mod sincer și profund artiștilor și fanilor care au fost răniți de atitudinea mea nepotrivită și de comportamentul meu din transmisiunea de ieri. 
De asemenea, le cer scuze membrilor VIXX și fanilor trupei pentru cauzarea acestei neplăceri. 
Nu am nici o scuză și, indiferent de motiv, nu am luat nimic în considerare, pentru care voi reflecta profund la acțiunile mele.
Încă o dată, îmi plec capul cu inima plină de scuze în fața tuturor celor care sunt dezamăgiți de mine. De acum înainte, voi avea grijă și mă voi gândi de două ori pentru ca situații de genul să nu se mai întâmple. Îmi pare sincer rău.”

https://www.instagram.com/p/B9LimD_napN/?igshid=dzlclrpl4o3b

Acum o oră, Jellyfish Entertainment a publicat următoarea declarație:

„Bună ziua. Suntem Jellyfish Entertainment.
Artistul nostru, Lee Hongbin, a cauzat îngrijorare și durere altor artiști prin cuvintele sale negândite și comportamentul său la transmisiunea lui privată. Ne plecăm capul și ne cerem scuze.
De asemenea, ne cerem scuze fanilor care susțin trupa VIXX și pe Hongbin.
Ne simțim responsabili de acțiunile artistului nostru și vom reflecta. Voi fi mai atenți la gestionarea programului artiștilor noștri pentru a preveni o astfel de situație pe viitor.
Încă o dată, ne cerem scuze pentru îngrijorare.
Vă mulțumim.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „Lee Hongbin și Jellyfish Entertainment își cer scuze pentru controversa creată

 1. gyeheonminnie Autor post

  în legătură cu „Everybody” – priviți postarea Twitter de mai sus, e un remix oribil cu o melodie ce deja canta, el a spus doar „cine s-a gândit să combina e melodie de la idoli cu o melodie de la o trupă” bineînțeles e oribil. nu a spus că melodia e „nasoală”, este allkpop care a tradus greșit
  în legătură cu EXO a vorbit despre conceptele lor, videoclipul pentru „Growl” doar are conceptul de vârcolaci iar „On and On” de la VIXX – conceptul de vampiri. El doar făcuse o glumă bazată pe filmul „Twilight”
  cu melodia de la Red Velvet: si aceea era un remix in stil japonez sau otaku
  despre coregrafia „Be Mine” de la INFINITE el a spus că ar plesni coregraful daca ar putea – a avut în vedere că, la potențialul trupei INFINITE, melodia putea avea o coregrafie mai cool
  despre melodia „Moscow Moscow” de la ONF a spus că stilul melodiei e cam vechi

  da, a greșit. dar allkpop a făcut greseala și mai mare, prin faptul că a făcut un damn article despre cum el „a spus lucruri urâte despre SHINee” pe când de fapt era un REMIX

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Hongbin își cere scuze fanilor după plecarea din VIXX și confirmă părăsirea agenției Jellyfish Entertainment | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s