#HBDToWonho a dominat trendurile pe Twitter cu ocazia zilei de naștere a fostului membru MONSTA X

De la hashtag-uri pe Twitter, la sute de evenimente organizate și afișuri postate în Times Square și Gangnam, autobuz cu pozele sale și mesaje de susținere, fanii Monbebe din lumea întreagă au sărbătorit cu mare gălăgie ziua de naștere a lui Wonho, pe care încă îl consideră ca fiind membru al trupei MONSTA X.

Wonho, fostul membru MONSTA X, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 1 martie, iar fanii de pe rețelele de socializare au asaltat internetul cu mesaje pentru aniversarea sa.

Wonho a absentat de pe rețelele de socializare luni de zile, după ce a avut loc controversata sa ieșire din trupa Monsta X în 31 octombrie. Plecarea lui bruscă i-a devastat pe fanii Monbebe

Neavând cum să îl întâlnească altfel, fanii săi au apelat la rețelele de socializare pentru a-i ura la mulți ani și pentru a-i spune cât de mult le-a fost dor de cântăreț, folosind hashtag-ul #HBDtoWONHO, care a fost în top pe trendurile mondiale de pe Twitter, împreună cu o serie de alți termeni și hashtag-uri, inclusiv #HopeToSeeYouWonDay și # 몬 베베 에게 _ 내린 _ 원호 라는 _ 기적, ceea ce înseamnă „miracolul cunoscut sub numele Wonho le-a fost dat lui Monbebe”.

„La mulți ani wonho. La mulți ani Bunny (iepuras). La mulți ani !!!Îți doresc  tot ce este mai bun și bucură-te de ziua ta. #HopeToSeeYouWonDay # 몬 베베 에게 _ 내린 _ 원호 라는 _ 기적 #HBDtoWONHO @OfficialMonstaX @Epic_Records @STARSHIPent „, a scris @yatifan.

„LA MULȚI ANI ADORABILULUI NOSTRU BUNNY. Nu este nici măcar zi în care să nu mă gândesc la tine și la  cât de dor îmi este de tine. Vei avea mereu un loc special în inima mea #HBDtoWONHO #HopeToSeeYouWonDay # 몬 베베 에게 _ 내린 _ 원호 라는 _ 기적 „, a scris @GermanyMonbebe.

„Zâmbetul și râsul pe care mi-a fost dor să le văd în ultimele luni de zile, aș vrea să-l pot vedea din nou în curând. Mi-e dor de tine, te iubesc. Fericirea ți se potrivește, 이호석 #HBDToWONHO #HopeToSeeYouWonDay # 몬 베베 에게 _ 내린 _ 원호 라는 _ 기적 @OfficialMonstaX „, a scris @honeysbebe.

„Îți doresc toată fericirea și norocul și toate lucrurile și oamenii drăguți din lume și totul nu ar fi suficiente pentru că strălucești mai strălucitor decât orice altă stea – te văd peste tot, zi și noapte. Sper că și tu ne vezi pe noi . Să ne întâlnim în curând, dragostea noastră #HBDtoWONHO #HopeToSeeYouWonDay „, a scris @Jooherfection.

Fanii au organizat de ziua lui Wonho și afișe pe ecrane uriașe în Times Square din New York, Gangnam, Mall-ul COEX din Seul, dar și în fața agenției Starship (acesta din urmă a fost postat pe un camion). De asemenea, un autobuz a fost decorat cu imaginea lui Wonho și mesajul că trupa MONSTA X are șapte membri, simbolizând protestul fanilor cu privire la plecarea idolului din MONSTA X.

https://twitter.com/IloveyouMonbebe/status/1234132753941225472

Image

Jurnalistul Billboard Jeff Benjamin l-a felicitat pe Wonho pe Twitter, spunând că acesta este un cântăreț grozav, care are multe de arătat lumii întregi, repostând o filmare a panourilor uriașe LED de pe o clădire din Times Square.

Unii fani mai trăzniți au plimbat un carton imens cu Wonho prin metroul din Seul.

https://twitter.com/ErnieHAM_R/status/1234036917357834241

În New York, Seul, Paris, dar și alte orașe, au fost organizate sute de evenimente ale fanilor în cafenele, unde s-au întâlnit pentru a-l sărbători. La Londra, coada pentru acces în cafenea era de mai mult de o oră.

Image

Fanii coreeni au postat și alte afișe, la metrou, în magazine, pe alte clădiri, numărul fiind de ordinul sutelor.

În urma unor atacuri și a unei presiuni incredibile, și multe acuzații nefondate, Wonho și-a anunțat retragerea într-o scrisoare adresată fanilor în care și-a cerut scuze pentru eșecul său de a „păstra promisiunea că voi oferi doar amintiri bune fanilor noștri și că le-am provocat durere”. El a mai spus atunci: „Mai mult, îmi cer scuze pentru că am provocat îngrijorarea multor persoane din cauza problemelor mele personale. Am primit binecuvântări și iubire nemeritată în timp ce promovam ca membru MONSTA X. Vă mulțumesc sincer pentru că am făcut amintiri prețioase pentru mine”.

Starship a confirmat, de asemenea, într-o declarație, plecarea lui Wonho: „Respectăm foarte mult decizia lui Wonho de a părăsi Monsta X, care dorește să se asigure că lanțul recent de evenimente nu distrage atenția de la toate lucrurile interesante care se întâmplă pentru MONSTA X acum și ceea ce se pregătește pentru viitor. Vom păstra în continuare răspunderea legală pentru afirmațiile rău intenționate și denaturate legate de această problemă.”

Fanii nemulțumiți au continuat să protesteze puternic în ultimele luni, cerând Starship să-l readucă pe Wonho în grup, susținând că a fost în mod nedrept lăsat să plece din trupă pe baza „zvonurilor fără dovezi” și că Wonho a fost „abandonat de sistem”, fiind vorba aici de industria K-pop și așa numita „cultură a anulării” idolilor.

Ceilalți șase membri ai MONSTA X și-au lansat noul album All About Luv la începutul acestei luni. Noul album marchează primul lor album integral în engleză și prezintă mai multe piese scrise de Wonho, iar melodiile sunt înregistrate  cu vocea lui.

Wonho Monsta X Vegas September 2019

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s