Jay Park pălmuit de luptătorul UFC Brian Ortega

Luptătorul UFC Brian Ortega l-ar fi pălmuit pe Jay Park, când acesta l-a însoțit pe luptătorul Jung Chan Sung („Korean Zombie”) la „UFC 248”.

Știrile au fost dezvăluite mai întâi de jurnalistul ESPN, Ariel Helwani, ce a scris pe Twitter: „Artistul sud-coreean, Jay Park, care a fost traducătorul lui Chang Sung Jung la apariția sa recentă de la emisiune, a fost pălmuit de Brian Ortega în timpul evenimentului din această seară. A izbucnit o încăierare și apoi s-a dezlănțuit cearta. Se pare că Ortega a avut o problemă cu traducerea lui Jay Park de la emisiune.”

„Park mi-a spus că Ortega a venit la el în timp ce Korean Zombie a mers la baie și l-a întrebat dacă el e Jay Park. Park a spus că da și potrivit lui, Ortga i-ar fi tras o palmă.”

Potrivit președintelui UFC, Dana White: „Brian Ortega și Zombie au început să se certe, lucru care nu le e deloc firesc. Zombie nici măcar nu vorbește engleză, așa că nu știu ce naiba i-ar fi spus lui Ortega, de acesta a înnebunit astfel. Însă, da, a fost ciudat.”

După ceartă, Jung Chan Sung și Brian Ortega au început să se ia la bătaie, fiind opriți de bodyguarzi.

Se presupune că Brian Ortega era furios în urma interviului acordat de Jung Chan Sung pentru Ariel Helwani luna trecută. Jay Park ar fi tradus spusele lui Jung Chan Sung despre cum Brian Ortega „s-a ascuns de el”, când nu a putut să vină la o luptă din cauza unei răni, în luna decembrie a anului trecut.

Mai târziu, Brian Ortega a scris personal pe contul lui de Instagram: „Jay Park, bun venit în luptă. Să nu fii surprins dacă vei primi mai mult decât o palmă data viitoare când te văd.”

https://twitter.com/MirccMMA/status/1236554219538259968

sursă

8 gânduri despre „Jay Park pălmuit de luptătorul UFC Brian Ortega

 1. Joopreme

  Palmuit pentu că a tradus ceva… incredibil… nimeni nu merita sa fie tratat astfel mai ales Jay 😥 nemernicul🤬 trebuia sa o arzi în ring frate cu KZ ce ai vrut să demonstrezi cu asta 🤬 sper sa fie pedepsit… aish deci nu mai pot de nervi… și toate acele comentarii imature cum ca merita ca blah blah pffft

  Apreciază

  Răspunde
  1. jwalker

   nicio sansa sa intre in ring cu Zombie, nu cand el a asteptat ca Zombie sa mearga la baie ca sa-l atace pe Jay. Idiotul doar a confirmat spusele lui Zombie. Clar ii e frica sa intre in ring cu Zombie.
   Cat despre persoanele care se amuza pe seama acestui incident, imi e pur si simplu mila si ma ingrozeste ideea ca cineva gaseste bucurie in faptul ca o persoana, indiferent daca-l placi pe Jay ca artist, a fost atacata in cadrul unui eveniment sportiv oficial.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 2. Dumi

  Ce om 😡🤬 de ce sa ii tragă o palmă lui Jay? El era doar traducător ce vina avea… Asa se rezolva problemele? Ne enervam si hai la bătaie, pe cine prindem…
  Sper ca Korean Zombie sa castige 💪 sa-i dea o lecție lui acest Ortega

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Agenția lui Jay Park dezvăluie că nu-l va da în judecată pe Brian Ortega – K-POP ROMÂNIA

 4. Pingback: Brian Ortega își cere scuze pentru agresiunea față de Jay Park – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s